titancıların taktikleri işte ama sanal versiyonuBen olayın hala başında olunduğunu düşünenlerdenim. Patlama olduğu değil de büyükbaşların paralarına para kattıklarını düşünüyorum. Ucuzdan aldıktan sonra tekrar yükseğe çıkarttıktan sonra yeniden döngü şeklinde düş çık olacak. Şahsi görüşüm tabii bunlar. YTD
eğer coin piyasasını büyük baronlar düşürüp yükseltebiliyorsa, bizim gibi gariban tayfa her zaman kaybetmeye mahkum.
kazananlar tamamen şans eseri rüzgara kapılanlardır.
O yüzden mantıklı olan girmemektir.
baronlar sattı düştü
Diyenler en zengin 20 hesap dün yüklü ne alım yaptı ne satım bunlar izlenebiliyor bu bir..ikincisi buna balon şu bu diyenleri lidyalılar parayı bulduğunda kardaş trampa var yani mal değişimi paraya ne hacet diyen tiplere benzetiyorum..siz coin nedir nası bi teknolojidir nerelerde kullanılır bi
Zahmet araştırın.ripplein iostun ağ guvenliğine veri transferine katkıların bir bakın..bu geleceğin teknolojisi ve şu an hala başındayız..Az okuyun titan diyen bu işten zerre anlıyorsa bir makale okumuşsa bu teknolejiler hakkında namerdim yani lafı güzaf diğer coinci arkadaşlara öngörüm boğa sezonu başlıyor şimdi bi kaç kırılma daha olur sonro 15-16 binlere sonra büyük kırılma ondan sonrasın vınnnnn
" diyerek bitcoinlerin üzerine yatmayacağının hiçbir garantisi yok. Böyle şeyler de geçmişte olmuş. Bir de "tether" denilen zaman ayarlı bir bomba var. patladığı anda sanal para piyasası çöker. Benim tahminim kullanıcılar bu gibi denetimsizlik ve aksaklıklar yüzünden sanal para teknolojisinden soğuyacak. Zaten merkez bankaları kendi sanal paralarını çıkarmak için hazırlıklarına başladı bile. Bana göre bir daha 10000 leri görmesi zor ve hala buna yatırım yapmayı doğru bulmuyorum. ytd.