2011fettah
Aktif Üye
Arkadaşlar Sanal Gerçeklikle ilgili çalışma yapan var mı? Varsa yöntem nedir yardımcı olur musunuz?
Selamlar arkadaşlar yardım bekliyorum lütfenArkadaşlar Sanal Gerçeklikle ilgili çalışma yapan var mı? Varsa yöntem nedir yardımcı olur musunuz?
Ben de bu yıl Tübitak 4006 için sanal gerçeklik-artıtılmış gerçeklik düşünüyorum.
@06Davut hocam bilgi için teşekkürler.
Evet hocam fiyatlarına baktım geçen hoşuma gitti. Bulunduğum okuldaki çocuklar için de güzel bir deneyim olabilir. Mesela bir dersi sanal gözlükle anlatabiliriz ya da örnek bir konu belirleyip sanal gerçeklik gözlüğüyle incelemesini yaparız. Zaten İnceleme kategorisinde bir proje olacak hocam. Siz de aynı projeyi yapın eş zamanlı bilgi paylaşımı yaparız.Nasıl birşey düşünüyorsunuz hocam. gözlükle falan mı
Çok güzel @rucar hocam. İlerleyen zamanda sizden de destek alabilir miyiz?Ben de öğrencilerimle telefona google camera yükleyip onunla küre resimler çekerek google cardboardtan sanal gerçeklik gözlüğü ile çektiğimiz yerlere bakmıştık. Sanal gerçeklik mantığını da kavramışlardı. Onlarla çektiğim resimleri yeni okulumdaki öğrencilere de gösterdim. Onlar da yenilerini çekmek için sabırsızlanıyolartavsiye ederim. uygulama apksı https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ burada mevcut
kendim yapmadım ancak ortaokul öğrencilerine fun4edu 4d kartları ile sanal gözlük kullanarak arttırılmış gerçeklik uygulamalarını gösterdim hayvanlar ile ilgili kartlar almıştık bu şekilde yaptık bizdeÇok güzel @rucar hocam. İlerleyen zamanda sizden de destek alabilir miyiz?
iyi fikir hocam. ortak olabiliriz bencedeEvet hocam fiyatlarına baktım geçen hoşuma gitti. Bulunduğum okuldaki çocuklar için de güzel bir deneyim olabilir. Mesela bir dersi sanal gözlükle anlatabiliriz ya da örnek bir konu belirleyip sanal gerçeklik gözlüğüyle incelemesini yaparız. Zaten İnceleme kategorisinde bir proje olacak hocam. Siz de aynı projeyi yapın eş zamanlı bilgi paylaşımı yaparız.Ben araştırmalara başladım.
küre resimler derken hocamBen de öğrencilerimle telefona google camera yükleyip onunla küre resimler çekerek google cardboardtan sanal gerçeklik gözlüğü ile çektiğimiz yerlere bakmıştık. Sanal gerçeklik mantığını da kavramışlardı. Onlarla çektiğim resimleri yeni okulumdaki öğrencilere de gösterdim. Onlar da yenilerini çekmek için sabırsızlanıyolartavsiye ederim. uygulama apksı https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ burada mevcut
Bende denedim indiremedimTepebaşı AG'yi indirmeye çalışırken hata veriyor yakın zamanda indirip uygulamayı deneyen var mı acaba
Tamam çok güzel olur.iyi fikir hocam. ortak olabiliriz bencede![]()
Tamam çok güzel olur.Ben bugün ya da yarın projenin adını, özetini, amacı vb. gibi şeyleri oluşturayım.
yükledim açtım kamerayı çalışıyor uygulama ama 3 boyut yok. normal resim ve video çekiyo bir yapamadım nasıl oluyor anlatabilirmisinizQUİVER uygulamasını da düşünebilirsiniz
Tabiki hocam ben bu sene de bir şeyler yapmayı düşünüyorumÇok güzel @rucar hocam. İlerleyen zamanda sizden de destek alabilir miyiz?