Samsung UE24H4070 24 inç TV İçin Güncel Kanal Listesi olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Kıymetli arkadaşlar başlıkta belirttiğim TV için ne yaptıysam Türksat 42A kanallarını getiremedim. Bu tv'yi kullanan varsa bir zahmet .scm uzantılı Kanal listesini paylaşabilir mi?

edit: arkadaşlar TV 2014 model. tkgs yok. manuel arama yaptim. paylaşılan frekanslarin hepsini denedim. olmuyor meret. fabrika ayarlarına da döndürdüm, kanalları da sildim sonra tekrar manuel taradım ne yaptıysam olmadı. belki iki üç saat uğraştım olmadı. daha doğrusu kanalların yüzde 90'i gelmiyor. arada rus kanalları da çıkıyor. abuk subuk bir liste geliyor yani. internette paylaşılan hemen her şeyi denedim yok oğlu yok. o yüzden scm uzantılı kanal listesi arar oldum. yine de tavsiyelerinize açığım.

Ekli dosyalar

• IMG_20260818_115432.webp
    IMG_20260818_115432.webp
    48.5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Tüm kanalları silip denediniz mi hocam. Fabrika ayarlarına döndürüp de tekrar kurulum yapabilirsiniz

2015'te aldığım samsung tv de otomatik tarama yaptım. Kanallar silinecek dedi. Sildi hepsini buldu. Ekstra parametre vs girmedim. Eksik bazı kanallar vardı onları Manuel ekledim. Sizin tv neden bulmadı ki? Tizen işletim sistemi var benimkinde.

12380 V 27500. Ağ tarama açık. Zamanında xp keyi girmekten ezberlemiştim. Bu da bir günde 4 ayrı tv de kullanınca aklımda kaldı.

12423 H 30000
Bu frekansı aratınca tüm kanalları bulur. Şebeke arama açık. 300 küsür tane buldu bende.

İnternet veya uydu üzerinden güncelleme yapıp tarama yapın, olmazsa fabrika ayarlarına dönün ve tekrar tarama yapın. Modeli yakın 2 üründe işe yaradı.

Samsung tv leriin bazı modellerinde yazılım güncellemesi bekliyoruz.
Benim tv ne yaptıysa sıfır sinyal.
Belki zip formatında kanal liayesi paylaşırsanız deneriz

hocam benim TV scm uzantılı tek dosya olursa görüyor. bu sanırım yeni tip Samsung tvler için. yani bunun gibi birkaç liste denedim ama televizyon ya dosyayı kabul etmedi ya da kabul etti ama Kanal çıkmadı.
s90c nesil benim tv zip formatlı liste alıyor veriyor

İnternet veya uydu üzerinden güncelleme yapıp tarama yapın, olmazsa fabrika ayarlarına dönün ve tekrar tarama yapın. Modeli yakın 2 üründe işe yaradı.
uydudan güncelleme yap dedim guncelleme yok dedi. internetten güncelleme nasıl yapacağım? dosyası filan var mı hocam? çünkü TV internete bağlanan bir TV değil. sadece içinde uydusu var.

hocam benzer TV kullanıyor isek rica etsem Kanal listesini scm olarak paylaşır mısınız?
Uydu alıcı var bizde. Ama bahsettiğim TP frekansı Türksat a ait frekanstır. ( Yukarıda yazılan 12380 frekansı da Türksat'a ait. Onu da deneyebilirsiniz.) TP arama Bütün uydularda, TV lerde standarttır. Arama ekranında bulmak lazım sadece.

uydudan güncelleme yap dedim guncelleme yok dedi. internetten güncelleme nasıl yapacağım? dosyası filan var mı hocam? çünkü TV internete bağlanan bir TV değil. sadece içinde uydusu var.

Tv özelliklerine baktım internet bağlantı olayı yokmuş, vardır diye düşünmüştüm kusura bakmayın. Fabrika ayarlarına dönünce oldu biri.
Samsung müşteri hizmetlerini aramıştım, whatsapp üzerinden yardımcı oluyorlar, gerçi yazdıkları internettekiyle aynı... eğer yapabilirlerse scm dosyasını göndermelerini istedim, yapamazlarsa yarın gider alırım...

hocam benzer TV kullanıyor isek rica etsem Kanal listesini scm olarak paylaşır mısınız?
Pid değeri girebileceğin bir seçenek yoksa yapacağın tek şey tüm kanal gruplarının (turkuaz vs.) frekanslarını elle girip aramak. Çünkü Türksat frekansları pid girmeden kanal bulmuyor Samsung.
Birde forum donanım haberde Türksat 4a konularında sıralı scm dosyası paylaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Olmadı Oradan da konu aç belki biri gönderir

ilksms
Geri