K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 28 Haziran 2016 #1 Mesaj atma hakkim yok. Cocuklar benden habersiz mesaj atiyorlar. Telefondan mesaj gondermeyi nasil iptal ederiz
Mesaj atma hakkim yok. Cocuklar benden habersiz mesaj atiyorlar. Telefondan mesaj gondermeyi nasil iptal ederiz
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,856 28 Haziran 2016 #2 Mesaj ayarlarını bozabilirsiniz. Servis merkezi numarasını mesela...
K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 28 Haziran 2016 #3 servıs merkezi numarasını nerde bulamadım ayarlar kısmında mesajla yok
W waa Aktif Üye Mesajlar 199 28 Haziran 2016 #4 uygulama kilitleyen uygulamalar var hocam onlardan kurun applock diye aratın mesaj yazma kısmına girdiğinde şifre vb sorar ve giremezler...
uygulama kilitleyen uygulamalar var hocam onlardan kurun applock diye aratın mesaj yazma kısmına girdiğinde şifre vb sorar ve giremezler...
K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 29 Haziran 2016 #5 Servis merkezi numarasini sildim olmadi Yanlis girdim olmadi Mesaj gondermesini nssil iptal edebiliriz
Servis merkezi numarasini sildim olmadi Yanlis girdim olmadi Mesaj gondermesini nssil iptal edebiliriz
dndd Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,558 29 Haziran 2016 #6 Cmsecurity programının app lock özelliği var istediğiniz uygulamalara şifre koyabilirsiniz