merhabalar arkadaşlar,
forumda aradım göremedim varsa özür dilerim
şu günlerde artık ihtiyacıma cevap vermeyen akıllı telimi değiştirmek istiyorum,
vede bizim forumumuzda kapsamlı bir karşılaştırma sunabilirsek güzel olur.
ben alacağım telefonla ,
- e-postalarımı sorunsuz takip etmek,
- logmein. teamviewer gibi uygulamarı sorunsuz kullanabileceğim,
- navigasyon gps hız&hassasiyet
- fotoğraf&video gibi özellikler çok da önemli belirleyici değil benim açımdan
şimdilik benim açımdan ,
iphone için özellikle batarya meselesi can sıkıcı, ama yazılım güvenirliği açısından ön plana çıkıyor(her ne kadar anroidin geleceğini daha açık görsemde)
uygulamarı açısından ve diğer artılar eksiler kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilirsem hem bana hemde benim gibi olan(eminim birçok kişinin ikilemde kaldığı nokta)
birçok arkadaşa faydalı bir başlık konusu olur.
yorumlar marka sempatisinden çok teknik değerlendirme şeklinde olursa daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim
şimdiden teşekkürler.
Not: Gelen cevaplar üzerine bu düzenleme ihtiyacı duydum.
Lütfen sağa sola link vermeyin nette yapılan donanım/yazılım araştırma karşılaştırmalarını yaptım ve buradaki herkes bunu yapabilecek kapasitede zaten
burada gerçek kullanıcı tecrübelerinizi paylaşırsanız daha faydalı olur
forumda aradım göremedim varsa özür dilerim
şu günlerde artık ihtiyacıma cevap vermeyen akıllı telimi değiştirmek istiyorum,
vede bizim forumumuzda kapsamlı bir karşılaştırma sunabilirsek güzel olur.
ben alacağım telefonla ,
- e-postalarımı sorunsuz takip etmek,
- logmein. teamviewer gibi uygulamarı sorunsuz kullanabileceğim,
- navigasyon gps hız&hassasiyet
- fotoğraf&video gibi özellikler çok da önemli belirleyici değil benim açımdan
şimdilik benim açımdan ,
iphone için özellikle batarya meselesi can sıkıcı, ama yazılım güvenirliği açısından ön plana çıkıyor(her ne kadar anroidin geleceğini daha açık görsemde)
uygulamarı açısından ve diğer artılar eksiler kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilirsem hem bana hemde benim gibi olan(eminim birçok kişinin ikilemde kaldığı nokta)
birçok arkadaşa faydalı bir başlık konusu olur.
yorumlar marka sempatisinden çok teknik değerlendirme şeklinde olursa daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim
şimdiden teşekkürler.
Not: Gelen cevaplar üzerine bu düzenleme ihtiyacı duydum.
Lütfen sağa sola link vermeyin nette yapılan donanım/yazılım araştırma karşılaştırmalarını yaptım ve buradaki herkes bunu yapabilecek kapasitede zaten
burada gerçek kullanıcı tecrübelerinizi paylaşırsanız daha faydalı olur