Samsung Galaxy S4 tanıtıldı-Detaylar

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar. Herkesin beklediği gibi bende merakla Yeni Galaxy serisinden S4′ün hangi tasarımla geleceğini merak ediyorum. Gün Samsung için tanıtım günü. Çoğunuz uyudu biliyorum ama saat gece 01:00 itibariyle tanıtım başladı ve biz sizlere Samsung Galaxy S4′ün tüm detayları aktarmaya çalışacağız. Şu sıralarda saat 02.00 ye yaklaşıyor ve detayları aktaralım hemen dilerseniz.

Tanıtım devam ediyor. Dilerseniz yavaş yavaş aktarılan detaylardan bahsedelim:

5965_496846630363978_1045828357_n.jpg

Galaxy S4, gücünü 2600 mAh’lik bataryadan alacak
Samsung Galaxy S4′ün kalınlığı sadece 7.9 mm. Galaxy S4, 130 gram ağırlığa sahip.
Samsung Galaxy S4, 155 ülkede 327 mobil operatör ile beraber Nisan ayının sonuna doğru satışa sunulacak.
Samsung Galaxy S4, 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği ile geliyor. 16 / 32 ve 64 GB’a ek olarak, 64 GB’a kadar microSD kart takabiliyorsunuz. Kullanılan RAM çift kanal LPDDR3 olarak belirtiliyor.
Samsung Galaxy S4′te S-Voice Car modu da bulunuyor. Arabada telefon kullanımı çok daha rahat olacak.
Galaxy S4; LTE, a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0 ve MHL 2.0 bağlantıları destekleniyor.
Samsung Galaxy S4′te 5 inç Full HD Super AMOLED ekran kullanılıyor.
Samsung Galaxy S4′te Dual Camera özelliği bulunuyor. Böylece LG Optimus G Pro’daki gibi aynı anda iki kameradan da video kaydı alabileceksiniz.
Samsung Galaxy S4, Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch teknolojisi sayesinde Air View desteğine sahip.
Samsung Galaxy S4′te 13 Megapiksellik ana kamera ve 2 Megapiksellik ön kamera kullanılıyor.

kaynak: http://www.btnotlari.net/galaxy-s4-tani ... i-anlatim/

bunu merakla beklemek ilginç. teknolojide kırılma noktası oluşturacak bir yenilik değil. altı üstü hergün yenisi üretilen binlerce cihazdan biri benim için. birgün gelirde elektirik gibi üretilebilen, ölçülebilen, çok farklı bir biçinde işlevleri olan, depolanabilen, aktarılabilen veya bunlardan bazılarıda olsa yeni bir enerji gibi bir teknoloji bulunsa, ya da yarı iletken teknolojisi gibi bir teknoloji çeşidi, çok şaşırırdım ve ilgimi çok çekerdi.

birisi kalkıp birgün insan beyninindeki bir tür enerjinin ölçümünü yapsa, bunu üretse, farklı amaçlarda kullanılabileceğini gösterse çok harika bir teknoloji haberi olurdu.

İçim bir türlü ısınamıyor samsung'a... belki bsaıma gelenlerden, etrafdan duyduklarımdandır, bilemem...

ben de s2 s3 s4 diye giden seriler arasında gözleri kamaştıracak farklar göremiyorum nedense

s3 güzel telefon s4 donanımsal olarak biraz güçlenmiş devrimsel bir değişiklik yok gibi. iphone 4ten 5'e geçerken de böyle olmuştu. Bu tarz ürünler tamamen ticari mantıkla üretilir. mesela katlanır ekran çıkalı çok oldu ama bunlar henüz yeterince para kazandırmadı demekki.

not 1110 kullanıyorum. 1110'dan sonra henüz kayda değer bir gelişme görmedim. şaka şaka.. : )

only61' Alıntı:
hiçbir zaman samsung ürünlere ısınamadım.....
forever sony
aynen plastik bir hayat ben pek beğenmedim ve ticari mantıkla sunuluor zaten iki yılda bir yeni kasa mantıgı

BBNET
Geri