computerteacher
Aktif Üye
Arkadaşlar cep telefonu alacam hangisini alsam karar veremedim? Iphone 5, Iphone 4 ya da Samsung Galaxy S3 mü alsam karar veremdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
2. el telefon olmak cesaret işi hatta o telefona 900-1000 lira bağlamak daha da cesaret işi...comaster' Alıntı:şu an en iyi sıfır fiyat/performans ürünü galaxy s3 mini kesinlikle.biraz daha çıkarsanız 2. el 4s öneririm.900e aldım geçen kelepir sıfırdan farksız.o da kesmez ise xperia z yi bekleyin derim

Vatanda stok kalmamış hocam yağmalamışlarpckopat11' Alıntı:iphone 5 vatanbilgisayarda paraf a kart a özel 1900 tl 10 taksit ve 4 ay ertelemeli bende s3 ü takip ediyordum ama ip5 e dönüyor gibiyim

Bir uygulama geliştireyim de telefonuma atayım derseniz yine bir sürü prosedür var uğraşmanız gereken. Telefonu flashbellek gibi kullanayım derseniz yine benzer sıkıntılar yaşayacaksınız.
S3'te bu durum nasıl bilmiyorum. Ama ios daha düşük donanımla tıkır tıkır kasmadan çalışıyor.
ha bir de hangisini alırsan al winat9 diye bir uygulama var. Reklam seyredim günde 60 - 90 kuruş para kazanabilirsin. forumda açılmış başlıklar var. Sağolsunlar ben de arkadaşlardan öğrendim. Aşağı yukarı bir aydır kullanıyorum. 
hocam 900 e nerden aldınız 4s i?comaster' Alıntı:şu an en iyi sıfır fiyat/performans ürünü galaxy s3 mini kesinlikle.biraz daha çıkarsanız 2. el 4s öneririm.900e aldım geçen kelepir sıfırdan farksız.o da kesmez ise xperia z yi bekleyin derim
elbette hiçbiri yeni trent lg nexus 4computerteacher' Alıntı:Arkadaşlar cep telefonu alacam hangisini alsam karar veremedim? Iphone 5, Iphone 4 ya da Samsung Galaxy S3 mü alsam karar veremdim. Yardımlarınızı bekliyorum.