4s kullanıcısıyım. Hız tamam, dokunmatik harika, ekran mükemmel vs. vs. uygulamalarda oldukça çok sayıda birazcık paraya da kıyarsan ki bu paralar bir kaç tl dir oldukça tatmin edici bir telefon. Apple firması steve jobs'un pazarlama ve üretim mantığından vazgeçmemiş olsaydı uzunca bir süre değerini (maddi olarak) kaybetmeyecek bir telefon olabilirdi. Fakat apple da modaya uyacak gibi görünüyor.
iphone 4s ile s3 arasında ben de çok gittim geldim, s3'e daha sıcak bakıyordum. Daha özgür bir yazılım anlayışı var, ios da bürokrasi çok fazla çektiğiniz bir fotoğrafı laptopa atmak (hele ki itunes yüklü olmayan başka bir arkadaşınızın laptopu ise) tam bir işkence, bluetooth var ama apple ürünleri arasında dosya alışverişinde bulunabilirsiniz kısacası çok etkin değil jailbreak ile tüm bunları aşmak işleri kolaylaştırmak mümkün ama bakalım bekliyoruz işte apple firmasının ve jailbreakçilerin keyfini

Bir uygulama geliştireyim de telefonuma atayım derseniz yine bir sürü prosedür var uğraşmanız gereken. Telefonu flashbellek gibi kullanayım derseniz yine benzer sıkıntılar yaşayacaksınız.
tüm bunları bilerek gittim iphone 4s aldım. 5'in çıkmasına çok az kalmışken hem de. memnunmuyum evet ne yalan söyleyim memnunum. yukarıda yazdıklarıma kendimce çözümler bulup uygulamaya çalışıyor jailbreak in çıkmasını bekliyorum. Hemen hergün şarj ettiğim telefonumun bazı zaman şarjını bitirmek için birsürü uygulama açıyorum, hiçbiri de kasmadan çalışıyor bu başka bir zevk yaw

S3'te bu durum nasıl bilmiyorum. Ama ios daha düşük donanımla tıkır tıkır kasmadan çalışıyor.
S3'ten vazgeçiren sebep ise şuydu telefonu elime aldım (benim el ufaktır biraz) kullanmakta zorlandım iki elimle ancak kullanabilirdim. Bu işin kışı var yazı var acil telefon gelirse araba kullanması var dedim vazgeçtim. Bu benim tercihim sen de telefondan tam olarak ne bekliyorsan onu göz önünde bulundur. Altı üstü bir dünyalık işte büyüklerin oyuncakları Ben maddi olarak pek de iyi durumda olmadığım bir dönemde aldım, bazı sorunlar yaşıyordum hayatımda. Kendimce bir teselli saydım kullanıyorum işte ne olsun.
Yazı uzun oldu kusura bakma ama ödemesi de uzun oluyor bunların

ha bir de hangisini alırsan al winat9 diye bir uygulama var. Reklam seyredim günde 60 - 90 kuruş para kazanabilirsin. forumda açılmış başlıklar var. Sağolsunlar ben de arkadaşlardan öğrendim. Aşağı yukarı bir aydır kullanıyorum.
Para senin keyif senin kardeş takıl kafana göre