atakankorkmaz Aktif Üye Mesajlar 119 21 Şubat 2012 #1 arkadaşlar samsung galaxy gt-5570 cep telefonunda ön kamera varmı 3 g görüntülü görüşme yapılabilir mi
arkadaşlar samsung galaxy gt-5570 cep telefonunda ön kamera varmı 3 g görüntülü görüşme yapılabilir mi
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 22 Şubat 2012 #2 Mini galaxy den mi bahsediyorsun, ben kullanıyorum şu an da 5570'i.. Önde kamerası yok hocam 3g var ama denemedim
Mini galaxy den mi bahsediyorsun, ben kullanıyorum şu an da 5570'i.. Önde kamerası yok hocam 3g var ama denemedim
atakankorkmaz Aktif Üye Mesajlar 119 23 Şubat 2012 #3 evet hocam mini galaxy den bahsediyorum ön kamera yoksa 3g nasıl kullanılacak peki?
R repocket Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 428 23 Şubat 2012 #4 3g görüntülü görüşmeden öte bağlantı hızını temsil eder hocam. internete daha hızlı bağlanılmasını sağlar. Öndeki kamera ile sadece bu hızlı bağlantıyı kullanarak görüntülü görüşme yapılır. Ön kamera olmaksızın internete 3g hızında bağlanılabilir.
3g görüntülü görüşmeden öte bağlantı hızını temsil eder hocam. internete daha hızlı bağlanılmasını sağlar. Öndeki kamera ile sadece bu hızlı bağlantıyı kullanarak görüntülü görüşme yapılır. Ön kamera olmaksızın internete 3g hızında bağlanılabilir.