Buzkırıcı' Alıntı:şu sizin kasalar...kayseriye kargoyla kaç tlye gelir
Anlaşmamız gereği Türkiye'nin her yerine UPS Kargo ile sabit 10 TL'ye gönderiyoruz. Kasalarımız temizdir ve tüm testleri yapılmış çalışır vaziyettedir. İlk 2-3 hafta herhangi bir arıza halinde birebir değişim yapmaktayız. İçiniz rahat olsun.Buzkırıcı' Alıntı:HP DC7800 yatık olan dışı temiz mi
Kasalar sorunsuz çalışmakta. Anakartları ve PSU'larına kadar tertemizdir. Toplu alımlarda öğrencilerimiz için toplu indirime ek olarak bir indirim daha yapabiliriz.celiksd' Alıntı:Vestel promega öğrenci bilgisayarlarında sorunsuz çalışıyor mu ?
okanbaris' Alıntı:hocam valla okullara pc2-3200 yazıyor ramlerde ddr2-400 yani sizin ram ddr1 mi 2 mi
Parhelion' Alıntı:arkadaşlar firmaya güvenebilirsiniz. dün 20 adet 512 ddr sipariş verdim hemen kargoya verdiler ve bugün elime ulaştı. okula gittim hepsini labdaki bilgisayarlara dağıttım hiçbirinde arıza çıkmadı. bilgisayarlar şu an canavardüşünüyorsanız tavsiye ederim bitmeden alın :+1:
fucar07' Alıntı:Bende İzmir'den sipariş vereceğim. 30 tane alsam masrafımız ne olur?(Kargo dahil) Okula ona göre bilgi vereceğim? Teşekkürler...
(Bilgisayarlarımız dünya bankası 3000)
bb1' Alıntı:hocam ddr3 ram yokmu