samsung buzdolabı

Kodla Büyü

bilgisayarmax

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar merhaba.nişanlıyım ve yaza düğünümüz var.samsung buzdolabında çok iyi bir kampanya buldum.almak istiyoruz.rt55ksrsl modeli.samsung buzdolabı kullanan arkadaşlar var mı memnun mu.şikayet var da biraz fazlaca yorum gördüm de pek içime sinmedi.bir de sizlerin fikrini almak istedim.şimdiden teşekkür ederim

samsung cep telefonumun başına gelenlerden sonra nefret ediyorum samsungdan :verymad:

samsung buzdolabı kullanıyorum 63wmsw modelini herhangi bir sorununu görmedim sessiz çalışır.

Bizden kaynaklı bir sorundan dolayı servisden yenisi ile birebir bedel ödemeden değişim yapıldı.

saolun ilk3r hocam.karinca hocam 10yıldır samsung telefon kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.sanırım bu elektronik eşya biraz da şans işi

ben samsung almayı çok istiodum kısmet olmadı,bulnduğm yerde servisi olmadığı için alamadım profilo aldım..samsung u gözün kapalı al,,buzdolabında iyidir.fakat diğer beyaz eşyalarından almaaa

samsung rt59epn buzdolabı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun çıkarmadı sessiz sakin elektrik faturası az geliyor daha ne olsun :)
aynı zamanda samsung çamaşır mak. kullanıyorum ondanda memnunum...

Ben de 59emew kullanıyorum Ben de memnunum. 7 ay oldu alalı. Şimdiye kadar çok şükür bir sıkıntı yaratmadı. Bu arada bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi de samsung marka.

tüm beyaz eşyalarım televizyonum, klimam, mikrodalga fırınım, eşimin telefonu samsung Antalya dayım memnunuz...

BBNET
Geri