glimmer Üye Mesajlar 1,101 25 Mayıs 2012 #1 arkadasşalr evimin eşyalasrını değiştireceğim ... tv-den buzdolabına herşeyi samsung almayı düşünüyorum... kullanan tavsiyesi ya da eleştirisi olan?
arkadasşalr evimin eşyalasrını değiştireceğim ... tv-den buzdolabına herşeyi samsung almayı düşünüyorum... kullanan tavsiyesi ya da eleştirisi olan?
alikozan Aktif Üye Mesajlar 181 25 Mayıs 2012 #2 hocam 1 yıllık evliyim buzdalabım, çamaşır, bulaşık, mikrodalga fırın, klima televizyon hepsi samsung. eşimde bende memnunuz şimdilik. eşimin telefonu da samsung
hocam 1 yıllık evliyim buzdalabım, çamaşır, bulaşık, mikrodalga fırın, klima televizyon hepsi samsung. eşimde bende memnunuz şimdilik. eşimin telefonu da samsung
jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 25 Mayıs 2012 #3 bekoyu tavsiye ederim hem hesaplı hem kaliteli
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 25 Mayıs 2012 #4 Beyaz eşya için 1 yıl ölçü olamaz .... 10 yıl kullandım diyenlerinkini ölçü alın....Samsung LED TV aldım bir sene olmadı ama performans olarak pek memnun değilim...Diğer aletlerde nasıldır bilemem.
Beyaz eşya için 1 yıl ölçü olamaz .... 10 yıl kullandım diyenlerinkini ölçü alın....Samsung LED TV aldım bir sene olmadı ama performans olarak pek memnun değilim...Diğer aletlerde nasıldır bilemem.
sinaaat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 878 25 Mayıs 2012 #5 samsung beyaz eşya alma hocam.alıp şikayetçi olan tanıdıklarım var siemens-bosch- beko-Arçelik
serdengeçti Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,121 25 Mayıs 2012 #6 sağlam firma. Tercih edilebilir ben bir sıkıntısını görmedim bu yaşıma kadar