3310' Alıntı:99 puanımla tercih yapmakdan vazgeçtim. beni hesaba katmayabilirsiniz. hepimiz için hayırlı olur inşallah...

eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanlarıkimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
bilgekaan' Alıntı:eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanlarıkimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
evet hocam hepsi samsun-havza tercihleri.zaten 6 tane tercih yaptım.nosTRa' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanlarıkimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
Bütün tercihler samsun mu hocam?
inş. bu eş durumunda başka yamuk yapmazlar. ama bu hakkımızı yiyenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum..hayırlı olsun eşimin okuluna atandınız.zkose' Alıntı:126 puanla İlkadım Sanayi ve Ticaret Odası İÖO na çıktı benim. (il dışı)
İlk tercihim Merkez EML idi ama nasıl geldi anlamadım. Puanları çok merak ediyorum.
3 açık görünüyordu aslında okulda.
Merkez EML'ye atanan var mı ?
diyar21' Alıntı:söylenecek söz yok küfretmeye devam ediyorum..
uhaha: