Samsun BTR Sonuçları ne oldu?

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Samsunda ki BTR'nin akıbetini bilen kimse var mı? Okullara hala görevlendirme yazısı gelmedi okulda ne yapacağımız belli değil henüz ne olacak ne bitecek bilmiyoruz.

sayın hocam,

şuan birçok ilde btr görevlendirme yazıları henüz çıkmış değil.

bilgilerinize

Hocam ildeki arkadaşlar ile görüştüğümde yazının Valiliğe gönderildiğini bu hafta içinde çıkacağını söylediler. Şahsen benim okulumda toplamda 4 saat dersim var. Okula gitmediğim için hiçbir işe de bakmıyorum / bakamıyorum. Ben madden (tamamen duygusal!!) mağdur okuldakiler de tekniken mağdur:) İkide bir arıyorlar ama yapabileceğim bir şey yok malesef!!!

Hocam benim sorunum madden değil. Haftada bir gün başka bir okula görevlendirildim. Kendi okulumda 10 saat dersim var ama haftada 3 gün gidiyorum ulaşım yok. Dediğiniz gibi okuldakiler de ayrı mağdur. Zaten her sene yapılan bi görevlendirme

deniz1903' Alıntı:
Hocam benim sorunum madden değil. Haftada bir gün başka bir okula görevlendirildim. Kendi okulumda 10 saat dersim var ama haftada 3 gün gidiyorum ulaşım yok. Dediğiniz gibi okuldakiler de ayrı mağdur. Zaten her sene yapılan bi görevlendirme

Sayın hocam her sene yapılan görevlendirme dediğin gibi. Bakanlığın yazısı var 1. dönem ve 2. dönem görevlendirmelerin yapılması ile ilgili. Fatih projesinin durumu belli. Sürekli olarak mailler size de geliyordur. Görevlendirme mutlaka yapılacak. Bizdeki yani Samsundaki gecikme onayın bayramdan önce Valinin programının yoğunluğundan dolayı gibi bir sebepten Vali Bey'e sunulamamasından kaynaklanıyor.

Diğer yapılamayan illerde forumdan da takip ettiğim kadarıyla bu seneki genel sıkıntı bu bakanlıktaki BTR çalışması. Adamlar BTR ile ilgili bir çalışma yapıyoruz demiş. Ama ne çalışması olduğu ve içeriği hakkında kimsenin fikri yok. Bildiğim kadarıyla Samsun bu konu ile ilgili Bakanlıktan görüş alarak görevlendirme işlemlerini yaptı. Ancak onay çıkamadı bir türlü. Bu hafta çıkacak inşallah, bekliyoruz:)

Gözümüz aydın. Görevlendirme yazısı okula ulaştı. Ama 5 Ekimden başlatmışlar görevlendirmeyi. Hayırlısı olsun.

ilk hafta biz btr gibi çalıştık ders olmadığı halde okula gittik, ek ders alamayacak mıyız ilk haftanın ?

görevlendirmeler ile ilgili yazı okullara gönderilmiştir.
görevlendirmelere ek yapılan açıklamalar kısmı BT Rehber Öğretmenliği konusunda sorun olan bir çok konuda açıklayıcı ve ilgilileri bilgilendirici maddeler içermektedir.

hayırlı olsun..

bu mailleri bütün okullara aynı anda göndermiyorlar mı peki hocam bizim okulun mailine gelmedi hala..

BBNET
Geri