Samanyolu Dizisi - Masonik Subminal Mesaj

Kodla Büyü

rusensahin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Stv kanalında Ramazan boyunca iftardan önce verilen Kendimize Doğru adlı dizide, islamın şiarı olan herşey komedi unsuru yapılıyor. Kadın erkek arada perde olmadan namaz kılıp, namaz ortasında tartışmaya giriyor, ılımlı imam hariç herkeste bir anormallik oluyor, özellikle sakallı takkeli cübbeli karakter ile bu kisveye önem veren insanlar aşağılanıyor. Sakallı adam huysuz, çarşaf içinde hırsız gösteriliyor.
İşte o dizide masonların parmağı olduğu ortaya çıktı. Dizinin bir bölümünde masonların “yaptıkları icraatlara” imzasını attıkları simge açıkça kullanıldı. Hatta bir askerin eli ile askeriyenin içine asıldı.

saman-tv-stv-samanyolu.jpg

stevewozniak.jpg

Arkadaş anladık tarikatçısın da ismailağainfo sitesinden buraya bunu kopyalamanın alemi ne şimdi mübarek gecede?...subminal mesajı araştır ne demek bütün dizide o kadar az gösterilmeyle mesajmı oluyor o kadar anlatılan konuşulan şeyler islamla ilgili...tabi senin gibi aşırı tutucu kafalara zor geliyor

ilon' Alıntı:
Arkadaş anladık tarikatçısın da ismailağainfo sitesinden buraya bunu kopyalamanın alemi ne şimdi mübarek gecede?...subminal mesajı araştır ne demek bütün dizide o kadar az gösterilmeyle mesajmı oluyor o kadar anlatılan konuşulan şeyler islamla ilgili...tabi senin gibi aşırı tutucu kafalara zor geliyor

Neden bu gerçekleri görmek bu kadar zoruna gidiyor, ben tarikatçi değilim ama senin cemaatçi olduğun kesin, dinimizin bu tür şaklabanlıklarla altını boşaltmaya karşı çıkmak tutuculuksa evet tutucuyum...

Bu kanal sadece askerle uğraşır. subliminal mesaj vermez. direk paşalar içeri alınınca gerek gerzek gülen haber spikerleri ile ekrana çıkarlar.

Birader sen bu dizinin bu sahnesini seyrettin mi?
Bir kere böyle subliminal mesaj olmaz. Alenen gösteriyor. Artık bu işaretleri bebeler bile biliyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi burda zaten onlar eleştiriliyor. Başlık gereksiz hele ki mübarek gecede böyle araştırmadan sağdan soldan toplama bilgilerle başlık açmayın.

Diziyi imkan buldukça izliyorum.

Eğer bahsettiğiniz şey gerçekten bir mesaj ise, bunun bir milyon katı kadarda subliminal olmayan dinimizle ve ahlak ile ilgili açık mesaj veriyor. Yani bu tutarsız bir suçlama.

Dizi çok güzel, ön yargısız bir şekilde ailecek izlemenizi tavsiye ederim. En azından dini yaşamın nasıl olması gerektiğini çok güzel açıklıyor.

NOT : Sadece sandalyede namaz kılma olayını tasvip etmiyorum. İnşallah onuda düzeltirler.

Arkadaşlar İran'da devrimden sonra ABD elçilği basıldı ve orada binlerce gizli belge ele geçirildi. Bu belgelerin birinde ABD'nin çalıştığı müslüman (!) din adamları listesi vardı. Bir alim tanış yemin ediyor bu belgede şu an Okyanus Ötesinde yaşayan birinin de ismi varmış. Şimdi bu belgenin fotokopisini almadığına yanıyor.

Gürses44' Alıntı:
Arkadaşlar İran'da devrimden sonra ABD elçilği basıldı ve orada binlerce gizli belge ele geçirildi. Bu belgelerin birinde ABD'nin çalıştığı müslüman (!) din adamları listesi vardı. Bir alim tanış yemin ediyor bu belgede Fethullah Gülen'in de ismi varmış. Şimdi bu belgenin fotokopisini almadığına yanıyor.
Aman kardeş hocağfendiye laf etme oyarlar seni :D

pisagorean' Alıntı:
Gürses44' Alıntı:
Arkadaşlar İran'da devrimden sonra ABD elçilği basıldı ve orada binlerce gizli belge ele geçirildi. Bu belgelerin birinde ABD'nin çalıştığı müslüman (!) din adamları listesi vardı. Bir alim tanış yemin ediyor bu belgede Fethullah Gülen'in de ismi varmış. Şimdi bu belgenin fotokopisini almadığına yanıyor.
Aman kardeş hocağfendiye laf etme oyarlar seni :D

:puhaha: :puhaha:

Gürses44' Alıntı:
Arkadaşlar İran'da devrimden sonra ABD elçilği basıldı ve orada binlerce gizli belge ele geçirildi. Bu belgelerin birinde ABD'nin çalıştığı müslüman (!) din adamları listesi vardı. Bir alim tanış yemin ediyor bu belgede şu an Okyanus Ötesinde yaşayan birinin de ismi varmış. Şimdi bu belgenin fotokopisini almadığına yanıyor.
:D

Gürses44' Alıntı:
Bana yeni ve bilinmedik birşey söyleyin

milli duyguları hiçe sayan, senaryoları çok kötü,oyunculuğu çok kötü diziler yayınlayan bir kanal...
ayrıca öbür dünyadan görüntüler de sunar bize
sır kapısı ve sonraki adıyla sırlar dünyası dizilerinde bir insanın ya çok iyi ya da çok kötü olacağını bize empoze eden ama aslında böyle bir şeyin olmadığı
iyi insanların da bazen kötülük yapabildiğini, kötü gösterilen insanların da aslında iyi davranışlar sergiliyebildiğini bize unutturan bir dizi....
tam anlamıyla saçmalığın daniskası bir kanal....asla izlemem...

tpoic yine tutmuş arkadaşlar :) boşverinn su akacağı yeri bilir. mason fason,dinmi minci, cemaat selavat mubarek gecenin havasını bozmayın.
saygılar

din somurusunun en basindaki kanallardan biri.. her yapiminda bir acinmislik duygusu poliyannacilik vs vs.. hep ayni teraneler.. onlar gibi olanlar iyi olmayanlar kotu oluyor nedense... only61 sana katiliyorum :+1: :tr:

vallahi bu haberi yeni görüyorum. bu diziyi şans eseri rast geldim bugün. dizide adamın birisinin oruç tutup tutmadığını anlamaya çalışıyorlardı.aynen şöyle bi dialog geçti;
-tamam bizler oruç tutuyoruzda, siz çağdaşlarda tutabilirsiniz, neden saklıyorsunuzki ?
bu ne demektir yaa. oruç sizin tekelinizdemi, sadece sizmi tutuyorsunuz. çağdaş bir insan oruç tutamaz mı?
ne yalan söyleyeyim bazı kötü söylemlerde bulunup kanalı değiştirdim.

Çağdaş bir insan oruç tutar tabide, dizide o çağdaşım diye geçinen gerzek karakter habire dinci minci gibi söylemlerde bulunuyor, onu ti ye almışlar anlalayacağın.

Hem nedir bu cemaat ve gülen hazımsızlığı anlamadım. O cematte olan bir çok tanıdığım var gül gibi insanlar.

ne kadar anlatırsan anlat senin anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır boşa konuşanın gereği yok

Bu kadar önyargı olurmu ya
...adam birkaç hoşuna gitmeyen dizi duymuş (izlememiştir emin olun) vay o kanal hep böyle vay o dizler zaten şöyle vs...Bahsedilen diziyi bir izle ondan sonra yaz arkadaş...biriside kalkmış iranda elegeçirilen evraktan bahsediyor ne o kardeşim cia iran büyükelçiliğinde (kendi büosunda da değil :) ) koleksiyonmu yapıyorda liste elegeçirilsin...en büyük düşmanının evinde üstelik :)
diziye dönecek olursak: yani düşünün ki aşırı dincilerde sevmiyor bu diziyi dine mesafeli olanlarda!
bir kere dizide başkalarına dinci diyen karakterinde cübbeli sakallı karkterinde kötü yanları kadar iyi yanlarıda anlatılıyor.....yine dindar olanların hatta imamında zaafları hataları gösteriliyor.Ayrıca yukarda asker düşmanı demiş birisi..... aksine asker karakterde adeta aksakallı dede gibi iyi gösterilmiş.
Yani aşırılıklara karşı bir dizi.Toplumumuzu geren anlaşmazlıklara sebep olan da bu değil mi zaten?

Aferin stv ye hiç beklemezdim böyle bisey.burda bu şirket ortalık karıştırmaya çalışıyor dolandırıcı yani.toplum olarak arastırma özürlüyüz.üniversite mezunlarımızda bile paparazi mantıgi var.
Sorgulamadan yapıstırıyoruz.

nolursa olsun stv belli amaçlara hizmet eden, objektiflik yerine sadece belli bir gruba yönelik yayın yapan yanlı bir kanal.yapılan dini yayınlarda da amacın sadece dinini yaşamaya çalışan insanları sömürmek olduğunu düşünüyorum...

hakand77' Alıntı:
nolursa olsun stv belli amaçlara hizmet eden, objektiflik yerine sadece belli bir gruba yönelik yayın yapan yanlı bir kanal.yapılan dini yayınlarda da amacın sadece dinini yaşamaya çalışan insanları sömürmek olduğunu düşünüyorum...
:alkis:

Yine bilmeden etmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmalar. Her iki taraf için de diyorum bu lafı.
Adı geçen dizi her ne kadar uyarlama olduğu yazmasa da Little Mosque on the Prairie isimli dizinin bir kopyası.
http://www.imdb.com/title/tt0923293/

sen varya piyanist filmini izleyip hitleri görünce dersinki"aaaaaaa burada bak hitleri gösteriyorlar bu film hitleri yüceltiyor dersin"

bu kadar çapsızlık olmaz.orada o simgenin olması bu diziyi yazan oynayan yöneten insanların mason olduğunu göstermez.bu iddia sadece aymazlıktır.

BBNET
Geri