G goksirine Aktif Üye Mesajlar 217 19 Mart 2013 #1 Klasör salt okunur olmuş ama kutucuk tikli değil yeşil. kaldırıyorum uygula diyorum yapılmış görünüyor ama tekrar baktığımda özelliklerine aynı duruyor. ne yapmalıyım?
Klasör salt okunur olmuş ama kutucuk tikli değil yeşil. kaldırıyorum uygula diyorum yapılmış görünüyor ama tekrar baktığımda özelliklerine aynı duruyor. ne yapmalıyım?
zeybekd Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 420 19 Mart 2013 #2 hocam cmd girip klasörünüzün bulunduğu dizine gidin diyelimki c içinde aşağıdaki komutu deneyin c:/>Attrib -r -s c:/klasör adı
hocam cmd girip klasörünüzün bulunduğu dizine gidin diyelimki c içinde aşağıdaki komutu deneyin c:/>Attrib -r -s c:/klasör adı
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 19 Mart 2013 #4 windows-isletim-sistemi-f84/tum-dosyalar-sifreli-yesil-renkte-oluyor-t83583.html sistem-onerileri-f89/klasorlerim-yesil-oldu-t99809.html Belki işinize yarar...
windows-isletim-sistemi-f84/tum-dosyalar-sifreli-yesil-renkte-oluyor-t83583.html sistem-onerileri-f89/klasorlerim-yesil-oldu-t99809.html Belki işinize yarar...
G goksirine Aktif Üye Mesajlar 217 19 Mart 2013 #5 olmadı hocam. Benim durumum farklı galiba. bilgisayarımdaki paylaşılan belgeler klasörü salt okunur olmuş. Ağdan da açılmıyor. erişilemez uyarısı veriyor...
olmadı hocam. Benim durumum farklı galiba. bilgisayarımdaki paylaşılan belgeler klasörü salt okunur olmuş. Ağdan da açılmıyor. erişilemez uyarısı veriyor...
occuplus Aktif Üye Mesajlar 106 5 Haziran 2013 #6 Aynı sorun bende de var. Paylaşımda yazma iznini verdiğim halde öğrenci ağdaki paylaşılan klasörü görüyor ancak belgesini kaydedemiyor.
Aynı sorun bende de var. Paylaşımda yazma iznini verdiğim halde öğrenci ağdaki paylaşılan klasörü görüyor ancak belgesini kaydedemiyor.
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 5 Haziran 2013 #7 dosya izinlerini deneyin. İzinlerde admin kısmı olsun