Sakın Galericiden Araba Almayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar galericiden araba almayın..tanıdık eş dost ve çevrenizden araba alın..büyük bir kazık yedik galeriden...dikkatli olun ve bu haberleri heryerde yazın..hikayesi uzun

Yazaydın keşke. Böyle de olmaz ki.

- Galeriden araba almayın.
- Oldu.

Herkes biliyor zaten galeriden araba almanın sakıncalarını.

valla ilk arabamı dayımdan aldım o da galericiydi :)
Anlamadığım için ne sordum ne soruşturdum. Bir de dayım olunca ekstra güvendim.
Sonrası hüsran, sanayiden çıkamadım.
(Kazalı, akü bitik, triger değişmemiş, tekerlekler tırt, 15000 km dir bakım görmemiş: Bu yazdıklarımı kullandıkça ve sanayiye gittikçe anlayabildim.)

Demek ki galerici yemini diye birşey var. Kim olursa olsun huylarından vazgeçemiyorlar :)

Zizu_' Alıntı:
(Kazalı, akü bitik, triger değişmemiş, tekerlekler tırt, 15000 km dir bakım görmemiş: Bu yazdıklarımı kullandıkça ve sanayiye gittikçe anlayabildim.)

Demek ki galerici yemini diye birşey var. Kim olursa olsun huylarından vazgeçemiyorlar :)
:D

önceki arabalarımdan 4 ünü galeriden aldım en ufak bi sıkıntı yaşamadım. şimdiki arabamı netten aldım şahıstan araç pert çıktı.

biraz da şans işi en iyisi yakın çevreden bilindik araba almak
ya da paran olacak mis gibi 0 kilomete...ohh yeme de yanında yat

kazalı arabalar olduğundan ve adamlar 3kağıtçının daniskası olduğundan

Zizu_' Alıntı:

hadi yaa.. olaya bak

cukurova' Alıntı:
önceki arabalarımdan 4 ünü galeriden aldım en ufak bi sıkıntı yaşamadım. şimdiki arabamı netten aldım şahıstan araç pert çıktı.
nası pert çıktı hocam .. sonradanmı anladınız.. nasıl anladını??

bir arkadaşım çok güvendiği bir arkadaşının yönlendirmesiyle hiç incelemeden bir araç aldı. ancak aldıkları araç kazalıymış 35.000 verdikleri araç tamir edilmeden gelmiş. 15.000'e anca satmışlar. kredi çekmişler hemde. ödemeye devam ediyorlar.

Ben bacanakdan kazasız boyasız diye aldım bir sene sonra satayım dedim alıcılarla sanayiye gidince arabanın sağ taraf komple boyalı ve bagaj kapağının değiştiğini öğrendim. Bu işlemler yetkili servisde yapıldığı için yinede alıcısı hemen çıktı aldığımın bin lira altına sattım yinede. Hala aklıma geldikçe bir mesaj niye atmadım kendi kendime kızıyorum, neyse arasıra mallaşıyor insan.
Sonuç bacanak niye bana söylemedin diye söylendiğim için bozulmuş bana küsmüş. Böyle adamlarda bizi buluyor işte

2.el risktir ve bir yıldan beride 2.el piyasasının suyu çıkmış dökülen arabalar bile 15 binden başlıyor yinede2.el alınacaksa 100 150 tl ye kıyılıp servise baktırmalı

BBNET
Geri