Sahibinden 2009 model Orjinal Toyota Corolla Elegant

Kodla Büyü
km sinden dolayı fiyat fazla hocam 35 civarı alıcı bulur tahminim( bende 2010 comfort var) piyasası öyle siz internete aldanmayın orada fiyatlar biraz yüksek oluyor. hayırlı satışlar.

arkadaşlar piyasasını bilmedikleri için yine pahalı yazmışlar ama fiyat uygun hocam. hayırlı satışlar.

Malesef cogu arkadas bılıp bılmeden konusuyor. Araba hakkında hıc bılgısı olmayan bırı bu fıyatı gorunce 37 ye ıkıncı el araba mı olur pahalı dıyor. boyle arkadaslara bir dipnot vereyım. arabama bı cok kısı tarafından 36.500 verıldı ben vermedım. hayırlısı artık bekleyecegız...

Hiç bir şey beğenmeme timi olarak bende; aracınızın mazotu az kalmış diye çamur yapayım. Tam olsun :P :D
Hayırlı satışlar olsun hocam.

hocam açıklamalar bölümünde 38.500 yazmışsınız ama üstte 37.500 yazmışsınız. :D Değişikliği yapsanız iyi olacak. En azından fiyatı indirdiğiniz belli olmasın.

camouflage' Alıntı:
Hiç bir şey beğenmeme timi olarak bende; aracınızın mazotu az kalmış diye çamur yapayım. Tam olsun :P :D
Hayırlı satışlar olsun hocam.
Adam satacakya pintiliğinden yakıt koymuyor. :lol:

@alley_upp alınma şaka yapıyorum.

hasari' Alıntı:
Adam satacakya pintiliğinden yakıt koymuyor. :lol:

@alley_upp alınma şaka yapıyorum.

:puhaha: :puhaha: hocam cıddı bır kac alıcı vardı araba satılacak dıye yakıt koymuyorum yoksa yarım depodan asagı pek gezmem :)

alley_upp' Alıntı:
:puhaha: :puhaha: hocam cıddı bır kac alıcı vardı araba satılacak dıye yakıt koymuyorum yoksa yarım depodan asagı pek gezmem :)
İlk aracımı aldığımda 20 mt ilerde ki istasyona zor yetiştirdim. Kendi kendime böyle adamlardan araba almayacağıma söz verdim. :lol:

[/quote]
İlk aracımı aldığımda 20 mt ilerde ki istasyona zor yetiştirdim. Kendi kendime böyle adamlardan araba almayacağıma söz verdim. :lol:[/quote]
:puhaha: :++:

bu araç corolla nın en dolu modeli. kmsine takılmayın arkadaslar toyota için bu km daha başlangıç sayılır :) 2009 dizel auris sahibiyim bende 120.000 km de. motor da tık yok . kasayı da rahat taşır . yakıt olayındada kullanıcıyı çok üzmez. fiyata çok yorum yapmıyorum. pazarlık payı vardır illaki . hayırlı satışlar

YuLiaN' Alıntı:
bu araç corolla nın en dolu modeli. kmsine takılmayın arkadaslar toyota için bu km daha başlangıç sayılır :) 2009 dizel auris sahibiyim bende 120.000 km de. motor da tık yok . kasayı da rahat taşır . yakıt olayındada kullanıcıyı çok üzmez. fiyata çok yorum yapmıyorum. pazarlık payı vardır illaki . hayırlı satışlar
:+1:

4 yaşndaki 90 beygirlik dizel 120 bin geçmiş araca 37-38 bin veren varsa helal olsun hemen verin hocam düşünmeyin

wswswq' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2009-elegant-65000km-125637802/detay

burada daha ucuza var, araç pert ama olsun fiyat iyi :)
pert arabaya kımse o fiyatı vermez hocam

alley_upp' Alıntı:
wswswq' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2009-elegant-65000km-125637802/detay

burada daha ucuza var, araç pert ama olsun fiyat iyi :)
pert arabaya kımse o fiyatı vermez hocam

öyle deme "her kelin bir kör alıcısı vardır"
yada " her topal atın bir kör alıcısı vardır"

by_katliam' Alıntı:
4 yaşndaki 90 beygirlik dizel 120 bin geçmiş araca 37-38 bin veren varsa helal olsun hemen verin hocam düşünmeyin

Bir aracın tork ve güçü kadar bu tork ve gucu verdiği devir de önemlidir..Adam diyorki bilmem kaç beygir, ee kaç devirde, 6500 de. yerim ben öyle gücü..

d-4d yi kullanmayan bilmez, performans olarak fazlasıyla yeterlidir. Sol şertte rahatlıkla ilerlersiniz..

fiyatı beğenmeyen az daha versin sıfır boş clioya binsin :)

fşyat bence iyi.. dizel corolla sonucta.. sadeec km fazla.. 50 60 bin km de olanları 42 43 e gidiyor..

by_katliam' Alıntı:

hocam 90 beygirlik dizel.. hiç bindinmi corollaya..

bende otomatik olanı var ve gayette memnununm. klima acıkken bile dizel ve otomatik olmaısna ragmen yokusta falan zorlanma yok..

ayni o konuda bilmeden veya binmeden yorum yaptıgınuzu düşünüyorum. km evet fazla..bu arac otomatik te degil ama fiyat lar 33 38 arası 42 arası degişiyor dizellerde.
otomatikleri 38 44 arası değişiyor..

theghost83' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

hocam 90 beygirlik dizel.. hiç bindinmi corollaya..

bende otomatik olanı var ve gayette memnununm. klima acıkken bile dizel ve otomatik olmaısna ragmen yokusta falan zorlanma yok..

ayni o konuda bilmeden veya binmeden yorum yaptıgınuzu düşünüyorum. km evet fazla..bu arac otomatik te degil ama fiyat lar 33 38 arası 42 arası degişiyor dizellerde.
otomatikleri 38 44 arası değişiyor..
Toyotanın kliması devrini aküden alır ve motor desteklidir bu sebep klima aracı kasmaz. Diğer araçlarda klima devrini direk motordan alır bu sebeple hem çok yakar hemde araba hantallaşır.

BBNET
Geri