Sabah Sabah Töbe Töbe...

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SAbah kendi okulumdaki müdür (görevli olduğum okul başka) okul web paneli ile ilgili yazıyı imzala dedi. imzaladım neyse sonra bak sen bu okulun öğretmenisin bu siteyi yapacaksın dedi bende ben diğer okulda görevliyim oranınkini yapmak benim görevim burdakini yapamam siz yapacaksızınız dedim. Evde yap bizimkini dedi bende evde ,internetim yok dedim.

İnternet alacaksın o zaman eve diyo bana bak bak bak.... Daha bitmedi

Seni görevden aldırırım bak demez mi bide bana... Aldırırsınız dedim döndüm gittim. Sabah sabah karga........... yapmadan müdür benim moralimin içine ..........

Görevi veren senmisin ki de Aldıran sen oluyosun çocuk var ya karşısında...

Bu müdürlerde en gıcık olduğum şey emrivaki konuşmaları, o şekilde kendini dinletemezse sonunda da tehdit etmeleri. Hiç mi değişmez sahne ya

gidip başka branş öğretmenine diyebiliyorlar mı acaba evde okulun şu işini yap diye..buldular şamar oğlanları bt hocalarını gelip gidip tokatlıyorlar :(

yoookkk arrrtıııkkk yaaa..Bir de bu müdürler bakanı sevmezler. yok bakan böyle yok şöyle derler. Adam aynaya hiç bakmaz. :verymad:
sabah evde eşiyle kavga edden müdür gelip doğrudan bizi buluyor yaaaaa. hırsını bizden mi almaya çalışıyor nedir?

he deyip sallasaydınız münakaşaya girmeden...sizinkide bir yöntem saygı duyarım...

kendi okulumdaki müdür demişsin onu anlamadım. sen tam zamanlı başka okula mı gidiyorsun yoksa kendi okulunda 1-2 gün diğer okula 1-2 gün mü gidiyorsun. tam zamanlı gidiyorsan zaten o müdürünü nasıl gördün onu da anlamadım. eğer kendi okulunda da duruyorsan yapmak zorundasın. seni web yayın ekibine aldım diye yazı çıkartıktan sonra sana bunu yaptırır.

yanlış anlama hocam ama direk yapamam demek yerine hallederiz ama evde internetim yok, diğer okula gidiyorum uygun olan ilk zamanda yaparız desen bu sıkıntıyı yaşamazdın belkide.

Benim görevlendirildiğim okulun müdürü dediki salı günleri öğleden sonra gel, diğer zamanlar iş olursa ben ararım fazla sıkıntı etme hocam dedi. Ben şok geçirdim ömrümde böyle müdürle hiç karşılaşmadım. Hocam şey sorun felan olmasın dedim yok sen sitemizi yap gerisini biz hallediyoruz dedi :)) Adama bol bol dua ediyorum valla. Yani dünyada iyi müdürler de var umutsuz olmayın :)))

bt rehber öğretmeni iseniz kendi okulunuzda dersiniz var görev başka okulda ise malesef hem kendi okulunun sayfasından hemde görevli olduğun okulun web sayfasından sorumlusunuz malesef yapmak zorundayız ama müdrün tehdit vari konuşması hoş değil tabi

Bende kendi okuluma 1 gün gidiyorum web sayfasıyla her gün evde uğraşıyorum.Okulda bir hafta resmen biriktiriyorlar bütün işleri beni bekliyorlar, bir günde okulu kurtaracağım sanki her iş bize bakıyor.

web sayfasını satın aldırdım sadece güncelliyorum.Sabahki kavganızda sizi aldırırım dediğinde tutanak tutsaydınız keşke tabi şahit de olacak.O zaman nasıl tutuşuyordu o müdür gör.

bizim okul;sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul ve ben ortaokula görevlendirildim,bana ;ille de ilkokula da site yapın diyolar ama,ben sorumlu olduğum bölüme bakarım dedim :D :D ses etmiyolar çok şükür daha

aytduman' Alıntı:
bizim okul;sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul ve ben ortaokula görevlendirildim,bana ;ille de ilkokula da site yapın diyolar ama,ben sorumlu olduğum bölüme bakarım dedim :D :D ses etmiyolar çok şükür daha
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama yeni meb web'le elinde fotoğraflar varsa 2 saatte yapılıyor siteler. okulda dünya kadar iş yapıyoruz bu küçük işler için polemiğe girmeye bile değmez.
btr gittim yerdekinide yapıyorum, kendi okulumunkinide. sadece bana dökümanları resimleri yazıları ayarladın diyorum. bu kadar küçük şeyler için polemiğe girmeye değmez.
yapmak sizden birşey götürmez bir kurumun daha web sitesi olmuş olur. bizler atanırken internette deli gibi yazacağımız yerleri araştırıp yazıyoruz. tayin dönemlerinde bir web sitesi bile yokmuş bu okulların diyoruz. işim olmayan şeyi bende yapmam ama adamlar kendileri için site istemiyorlar ki. kurum için istendiği zaman bunu göz ardı etmeyin bence. bizden birşey götürmez bunlar aksine faydamız olmuş olur insanlara.

her_dem' Alıntı:
aytduman' Alıntı:
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama yeni meb web'le elinde fotoğraflar varsa 2 saatte yapılıyor siteler. okulda dünya kadar iş yapıyoruz bu küçük işler için polemiğe girmeye bile değmez.
btr gittim yerdekinide yapıyorum, kendi okulumunkinide. sadece bana dökümanları resimleri yazıları ayarladın diyorum. bu kadar küçük şeyler için polemiğe girmeye değmez.
yapmak sizden birşey götürmez bir kurumun daha web sitesi olmuş olur. bizler atanırken internette deli gibi yazacağımız yerleri araştırıp yazıyoruz. tayin dönemlerinde bir web sitesi bile yokmuş bu okulların diyoruz. işim olmayan şeyi bende yapmam ama adamlar kendileri için site istemiyorlar ki. kurum için istendiği zaman bunu göz ardı etmeyin bence. bizden birşey götürmez bunlar aksine faydamız olmuş olur insanlara.
hocam güzel anlatmışınız ama bu dediğiniz bazen geçerli olmuyor. ben de sizin gibi düşünüyorum ama aradan 2 ay geçtikten sonra o iş sanki sizin zorunlu işiniz yapacaksınız edeceksin denmeye başlıyor. Bu yüzden tepki gösteren de haklı göstermeyip yapanda

her_dem' Alıntı:
aytduman' Alıntı:

hocam elime döküman gelse ve karşımdaki insan gibi insan olsa tuvaleti bile temizlerim hiç problem değil okul bizim okulumuz devlet bizim devletimiz işten hiç bir zaman kaçmayız ama bana her zaman böle yaklaşıyor ben müdürüm yaptırırım ben ne dersem o olur tiriplerine giriyor beyefendi. o yüzden yapmak içimden dahi gelmiyor elime döküman getiren de yok her şeyi kendin hazırlayacak birde siteden yayınlaycaksın. bu arada arkadaşın biri sormuş 6 saat kendi okulum dersim var. 4 saat sağlık meslekte 20 saat da bir anadolu lisesine btr olarak görevlendirildim.

bakın bide bu müdürün bana yaptığı ders programını vereyim size
Pazartesi ortaokul 5-6-7-8 dersler
Salı Anadolu lisesi Btr
Çarşamba 1. ders ortaokul Gerisi anadolu lisesi btr
Perşembe 3-4. Ders Sağlık Meslek 5. Ders Ortaokul 7-8. Ders Sağlık meslek
Cuma Anadolu Lisesi BTR

Böle bir program yapan adamın sen gelde işini yap....

gezegen10' Alıntı:
bakın bide bu müdürün bana yaptığı ders programını vereyim size
Pazartesi ortaokul 5-6-7-8 dersler
Salı Anadolu lisesi Btr
Çarşamba 1. ders ortaokul Gerisi anadolu lisesi btr
Perşembe 3-4. Ders Sağlık Meslek 5. Ders Ortaokul 7-8. Ders Sağlık meslek
Cuma Anadolu Lisesi BTR

Böle bir program yapan adamın sen gelde işini yap....
haklısın hocam bazı müdürler insanda çalışma sevki bırakmıyorlar.

ancak madem problem var aranızda ders programıyla ilgili şunu söyleyim. tam hatırlamamakla beraber btr görevlendirmelerinde dersler toplanması zorunluluğu var. yani 6 saat dersin varsa 1 güne toplamak zorunda. bunu isteyebilirsin.

eğer gerçekten öle bişey varsa yaptıralım hocam diğer arkadaşların bu konuda bilgisi var mı acaba

müdürün tutumu hoş olmamış ama şuda varki site yapmak sadece bt rehber öğretmeninin görevi değil web yayın ekibinin görevidir ve onunda tabii üyesi bt öğretmenleri. bende ortaokulda görevlendirildim öğleden sonrada ilkokul var onlar bişi demeden ben kendim ilkokulunda sitesini yapıyorum eğer siteyide biz yapmicaksak kim yapacak :!:

hekesin çalıştığı idare birbirinden farklı, ben şöle yapıyorum ben böle yapıyorum demek heryerde işe yaramıyor maalesef. nasıl davranılacağını yolunu en iyi o arakadaş bulacak. burada bana göre sorun idarenin üslup sorunudur. eminim ki hiç bir arkadaşımız güzellikle söylenen bir işi yapmak için elinden geleni ardına koymuyordur. Hocam haklı olarak karşılaştığı tavırdan rahatsız olmuş ve tepkisini göstermiş. Bana göre tepki gösteriş şekli eksik kalmış. Bence hemen müdürün size karşı takınmış olduğu tavırdan rahatsız olduğunuzu yüzüne "sayın müdürüm bu şekildeki bir hitap tarzıyla konuşursanız yapacağım işide yapmak içimden gelmiyor lütfen önce hitap tarzınızı düzeltin. okulumun sitesini tabiki seve seve yaparım ancak bu şekilde bir söylemle karşılaşınca inanın içimden yapmak gelmiyor, haaa yaparım siteyi sorun değil ama öylesine olur bunuda biliniz" demeliydiniz.

hulya08' Alıntı:
Benim görevlendirildiğim okulun müdürü dediki salı günleri öğleden sonra gel, diğer zamanlar iş olursa ben ararım fazla sıkıntı etme hocam dedi. Ben şok geçirdim ömrümde böyle müdürle hiç karşılaşmadım. Hocam şey sorun felan olmasın dedim yok sen sitemizi yap gerisini biz hallediyoruz dedi :)) Adama bol bol dua ediyorum valla. Yani dünyada iyi müdürler de var umutsuz olmayın :)))
:++:

gezegen10' Alıntı:
hocam elime döküman gelse ve karşımdaki insan gibi insan olsa tuvaleti bile temizlerim hiç problem değil okul bizim okulumuz devlet bizim devletimiz .

Yok artık hocam ne demek yani...
Hadi müdüre kızdın anladık da bu ..... temizlerim kısmı hiç olmamış.... Bence...

Hocam lafın gelişi yani o kadar olmayacağını biliyoruz. Her işi Yaparız görevimiz olan mahiyetinde abartı sanatı kullanarak süslenmiş bir cümle .... :D Takılmayın hocam böle şeylere...

BBNET
Geri