Sabah sabah gene birilerinin kalbini kırdıkkk

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Gene aynı muhabbetler "formatör ohh nöbet tutmuyor yatıyor çok para alıyor"..gibi cümleler..
Türkçe cimiz demez mi "beyler kursa gidin belge alın ben de alıcam formatör olucam,bizim bir arkadaş oldu ilçede arge de çalıştı (ne olduğunu bilmediği belli),ilçedeki format işlerine falan baktı, adam sıfır araba aldı :)"
yani formatör olunca sanıyorlar ki onlardan çok maaş alıyoruz, dedim ki hocam okulun ek dersini her ay ben yapıyorum senin ek dersin benden fazla(30 saat dersi+rehberlik+klüb+kurs) ,maaşlarımız da zaten aynı sen neyin kafasını yaşıyorsun?..milletin için de alındı bozuldu kalktı gitti :o
yawww arkadaş keşke 25-30 saat dersim olaydı da her sene aynı muhabbetlerle uğraşmasaydım

istediği kadar formatör belgesi alsınlar.. bir okulda BT öğretmeni varken diğer meslektaşlarımıza görev düşmüyor..
size o şekilde sitem eden arkadaş yarın bir gün elbet bir işle kapınıza gelecektir. o zaman dersiniz "hocam siz daha bilgili ve isteklisiniz.. bence bu sorunu halledebilirsiniz" der geçersiniz..
daha da olmadı okulda sadece bu arkadaş için bilişim işlem ücret tarifesi uygulayın.. niye böyle yapıyorsun derse sıfır araba almam gerekiyor devletin verdiği para yetmiyor deyin.. utansın..

iyi yapmışsınız hakketmiş.Eğer birşey demeseydiniz bir dahakine daha da kaşarlanarak laf söylerdi.Herkes bundan sonra ona göre konuşur.

Alsın belgesini olsun formatör. Görevlendirmelere bakıyorum yüzde 50den fazlası farklı branşlardan. Hatta bana ders verilsin diğer branşlardan hevesli olanlara bırakırım formatörlüğü hiç sorun değil. Hatta ve hatta okul okul gezeyim maaş karşılığına hiç gocunmam yapmak isteyen gitsin zorlasın benden alsın formatörlüğü itiraz edersem adam değilim.

valla hocalarım muhabbetimiz olan biriside milletin için de bunu söylerse bende lafımı esirgemem..aslında en iyi kendinin bilmesi lazım,seminer dönemin de o 2 hafta çay içerken ben bt sınıfını toparlamaya çalıştım işler hala getirdim..2 gün önce de bana laptopum da xp kurulu win 7 ye çevirelim kaldırrsa bi de pes kurarız hocam diyordu..yapacaktım ama bu gün ki tavrından sonra vazgeçtimmm,

onlardan 2 kat fazla para alıyoruz sanki, ne kadar boş kafalı insanlar var..argede çalışmayla nasıl sıfır araba alınsın..allahtan etrafımda öyle arkadaşlarım yok, kavga ederdim ben de hergün :lol:

aynenbadi' Alıntı:
Gene aynı muhabbetler "formatör ohh nöbet tutmuyor yatıyor çok para alıyor"..gibi cümleler..
Türkçe cimiz demez mi "beyler kursa gidin belge alın ben de alıcam formatör olucam,bizim bir arkadaş oldu ilçede arge de çalıştı (ne olduğunu bilmediği belli),ilçedeki format işlerine falan baktı, adam sıfır araba aldı :)"
yani formatör olunca sanıyorlar ki onlardan çok maaş alıyoruz, dedim ki hocam okulun ek dersini her ay ben yapıyorum senin ek dersin benden fazla(30 saat dersi+rehberlik+klüb+kurs) ,maaşlarımız da zaten aynı sen neyin kafasını yaşıyorsun?..milletin için de alındı bozuldu kalktı gitti :o
yawww arkadaş keşke 25-30 saat dersim olaydı da her sene aynı muhabbetlerle uğraşmasaydım

Hocam Okusaydın sende Formatör Olaydın Deseydin. Nöbet Tutmuyoruz kardeşim Zorlarına gidiyor.
Herkes Ekmeğine baksın arkadaş bu nedir ya.

Hocam siz kalp falan kırmamışsınız. Ama o size gereksiz bir çıkışta bulunmuş ortamı germiş. Gerekli cevabı usulünce vermişsiniz tebrik ederim :alkis: :alkis: :alkis:

müdür yrd: "aynı ekdersi alıyoruz nöbet tutmuyosun teneffüslerde sınıfı açmıyosun. öğle arası sınıfı açmıyosun. böyle olmaz bence!"
ben: her türlü rehberliğimi... vb yapıyorum. (tamir tadilat sizin bildiğiniz envai çeşit iş ve işlem dillendirildi) ne yapmamı istersiniz hocam yazıp verin bana!
bekliyorum 2 gündür! yazı yok ama idari işlerde sadece rehberlik var bundan sonra!

Sizde kabahat yok. Bi de kurs alacaklarmış peh peh. Orijinal kelimesinin nasıl yazıldığını bilmeyen Türkçe hocaları gördüm ben. Ben kurssuz Türkçe öğretmeni olurum o halde :-1:

saolun hocalarım rahatladım,biraz vicdan azabı duyuyordum,ama dediğiniz gibi cevaplarını vermek lazım,yarın bir gün laptop u getirrse parayla yapıyorum diyecem. küsen küser :oops:

Bana da takılıyor okuldan arkadaşlar şakasına ben de az daha okusaydın da bilgisayar öğretmeni olsaydın veya
branşına göre 15-20 matematik sorusu fazla çözseydin bilgisayar öğretmeni olsaydın diyorum

arkadaşlar bi sorum var;
ilçede tek bilgisayarcı benim bazen laptop falan getirenler oluyor, bu işi para ile yapsak bi sıkıntı olur mu?
yani 50 tl karşılığında pc ni çalışır halde veririrm diyecem gelenlere ister kabul etsin isterse etmesin,
geçen polis gelmiş adamla muhabbetim yok yolda görse tanımaz beni,hocam laptopu ma format atılcak açılmıyor falan dedi..ben de bi baktım bu benlik iş değil iç parçası yanmış dedim başımdan saldım :)
okuldaki öğretmenlere de bundan sonra özel pc lerini yaptırdıkları zaman iparalı diyecem...( çok kızdırdılar beni çokkk :verymad: )

sabah sırayla tahtalara imaj yüklüyorum sınıfın birine girdim hocam tahtayla işiniz yoksa imaj yükleyip çıkcam dedim elini YALLAH DERMİŞ GİBİ salladı işim var dedi BOŞ ADAMIZ MUAMELESİ YAPTI ÖĞRENCİLER ESPİRİ SANDI GÜLDÜ , bende öğrencilerin karşısında yalnız hocam o ele dikkat edelim o el HARAKETİ HİÇ UYGUN OLMADI ONA GÖRE DEDİM BOZULDU .

HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERMİŞSİN HOCAM TEBRİKLER DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZA

it ürür kervan yürür..

ürür derken üremek değil ürümek yani havlamak,ulumak kasdedilmiştir...

"dogru yolda olanlara çatanlar, kervana havlayanlara benzerler.bu tür karsi koymalar, yürüyüsü engelleyemez" yani "it ürüse de kervan yürür kardesim" anlamina gelen atasözü.

g.cetin.66' Alıntı:
sabah sırayla tahtalara imaj yüklüyorum sınıfın birine girdim hocam tahtayla işiniz yoksa imaj yükleyip çıkcam dedim elini YALLAH DERMİŞ GİBİ salladı işim var dedi BOŞ ADAMIZ MUAMELESİ YAPTI ÖĞRENCİLER ESPİRİ SANDI GÜLDÜ , bende öğrencilerin karşısında yalnız hocam o ele dikkat edelim o el HARAKETİ HİÇ UYGUN OLMADI ONA GÖRE DEDİM BOZULDU .

HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERMİŞSİN HOCAM TEBRİKLER DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZA

gidip suratına çakıcaksın aslında bi tane. :verymad: ya benim okulumda herşey tam tersine şanslı mıyım ne. ben sınıfa girdiğimde el pençe divan oluyorlar neredeyse :D eğer bi sıkıntı varsa ve onu hallettiysem ben sınıftan çıkana kadar arkamdan sağol varol tarzında kelimeler filan :D :D

Herkes insanların içine düşmüyor hocam napıcaksın :++:

BayTerapi' Alıntı:
it ürür kervan yürür..

ürür derken üremek değil ürümek yani havlamak,ulumak kasdedilmiştir...

"dogru yolda olanlara çatanlar, kervana havlayanlara benzerler.bu tür karsi koymalar, yürüyüsü engelleyemez" yani "it ürüse de kervan yürür kardesim" anlamina gelen atasözü.

:alkis:

ozlem22' Alıntı:
gidip suratına çakıcaksın aslında bi tane. :verymad: ya benim okulumda herşey tam tersine şanslı mıyım ne. ben sınıfa girdiğimde el pençe divan oluyorlar neredeyse :D eğer bi sıkıntı varsa ve onu hallettiysem ben sınıftan çıkana kadar arkamdan sağol varol tarzında kelimeler filan :D :D
çok şükür hocam ben de sizin gibiyim herkes çağırdığı için kusura bakma diyor, rica ediyor ama bizim gibi çalışmayan arkadaşlar da var. yalnız birşey dikkatimi çekti başlığı açan arkadaş her ay ek dersinizi ben yapıyorum mu yazmış ben mi yanlış okudum???? Ne olur yapmayın arkadaşlar bizim işimiz değil bunlar, kendinizi ağırdan satın biraz, sonra neden böyle muamelelerle karşılaşıyoruz demeyin lütfen

benim de eski okulumda "ohh hayat sana güzel hocam" derlerdi.ben de biraz daha çalışsaydın sen de bt öğretmeni olsaydın der güler geçerdim.şimdi lisedeyim.yemek yiyecek vaktim bile olmuyor bazen.nasıl çalıştığımı gördükleri için de kimseden bu anlamda bi şey duymadım.her yer aynı olmuyor, bazen de bizim tavırlarımız insanları şekillendiriyor.

eğer işiniz yoksa da bt sınıfında durun hocam, sizi ortalıkta boş otururken görmezlerse zaten çalıştığınızı düşünürler :++:

sgulkurusu' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
çok şükür hocam ben de sizin gibiyim herkes çağırdığı için kusura bakma diyor, rica ediyor ama bizim gibi çalışmayan arkadaşlar da var. yalnız birşey dikkatimi çekti başlığı açan arkadaş her ay ek dersinizi ben yapıyorum mu yazmış ben mi yanlış okudum???? Ne olur yapmayın arkadaşlar bizim işimiz değil bunlar, kendinizi ağırdan satın biraz, sonra neden böyle muamelelerle karşılaşıyoruz demeyin lütfen
hocam yeni geldiğim okulda idare atamalarından dolayı bi boşluk vardı,görevlendirme ile birisi geldi ,işten fazla anlamıyor bende yardımım olsun diye 1-2 ay birlikte yaptık bundan sonra zaten öğrendiği için kendi yapacak..hocam benim işim olsun olmasın birisi benden insanca yardım isterse benim kapım her zaman açık ,nabza göre şerbet vereceksinnn..

sgulkurusu' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
hocam yeni geldiğim okulda idare atamalarından dolayı bi boşluk vardı,görevlendirme ile birisi geldi ,işten fazla anlamıyor bende yardımım olsun diye 1-2 ay birlikte yaptık bundan sonra zaten öğrendiği için kendi yapacak..hocam benim işim olsun olmasın birisi benden insanca yardım isterse benim kapım her zaman açık ,nabza göre şerbet vereceksinnn..

BBNET
Geri