sabah sabah ÖD görmek isteyen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sabah sabah kusmak isteyen varsa kanal24 te ÖmerDinçer yine sallıyo kafayı.. Soru göndermek mi boşverin nasıl olsa sorulmaz...

En mantıklısını ben söyleyim.. Güzelinden bir progrma yapacaksın hani sunucular okumuyor ya arada kaynıyor mesajlarımız mesajı programa gireceksin dakikada 1000 tane atsın okumasında göreyim ekranı dolmazsa bir şey bilmyiorum.Mecbur okumak ve sormak sorunda kalacak. :mrgreen:

eş durumu için 700 bin öğretmen var diyor ve öğretmenlerin hepsini mutlu etmemiz imkansız diyor
Hepsini mutsusz ettiğinin farkında değil mi bu ya????????????????????????????????????

Dyned başarıya ulaştı diyo. Adamın dünyadan haberi yok. Dynedin başarısızlığını müfettişler bile kabul etti.

Soru sorsak bile olumsuz sonuç vereceğinden kanal24 yayınlamaz ve sormaz. Ne de olsa adamların kanalı...

pisagorean' Alıntı:
Dyned başarıya ulaştı diyo. Adamın dünyadan haberi yok. Dynedin başarısızlığını müfettişler bile kabul etti.
dyned başarılı diyen bakan eğer bilerek yalan söylemiyorsa, hiçbirşeyden haberinin olmadığı ve fena halde kandırıldığı ortada.
işte bu yüzden meb deki idari kadrolar en alt düzeyden bakanına kadar sadece kendini yetiştirmiş meb personeli arasından seçilmeli derken bazı arkadaşlar öğretmen sadece sınıfında olmalı gibi garip ifadeler kullanmışlardı. Meb deki tüm kadrolar hukuk müş. gibi bazı kadrolar hariç kesinlikle işin mutfağından gelen ezbere konuşmayan, kendini yetiştirmiş öğretmenler arasından seçilmelidir.

Dinlemeye gerek yok. Söyleyecekleri her zamanki açıklamalarından farklı olmayacaktır:
Yine oynanmış sayılarla dolu ortalama vatandaşın çok rahat inanacağı ama gerçekle alakasız açıklamalar yapar. Partisi döneminde en çok öğretmen ve en fazla eğitim bütçesi ayrıldığını iddia eder. Okullar açılınca yaşanacak kaosta suçu şimdiden öğretmenlere atar...

bende sabah denk geldim... hay gelmez olaydım...!!! yine aynı sayılar ve istatistikler... sanki herşey rakamlarla açıklanabiliyormuş gibi saçmalıyor... sayılarıda istedikleri gibi değiştiriyorlar üstelik... örneğin; 720 saat ders saçmalığı... yılda 720 saat ders veriyoruz ve bu rakam diğer ülkelerin çok altında deyip duruyor... oysa bu koca bir yalan... 180 iş günü 6 saat dersten ne yapar? (180*6=1080) bu 720 saati neye göre hesaplıyor çok merak ediyorum...!!!

BBNET
Geri