Saat Tavsiyesi?

Kodla Büyü
ben 1 yıldır aşağıdaki modeli kullanıyorum tavsiye ederim her türlü ihtiyaca cevap veriyor dağda şehirde yolda her zaman tavsiye ederim...

http://www.binbirsaat.com/Urun/CASIO-PR ... u6456.html

PRG-240-1_l.jpg

bir zamanlar gittigidiyor dan bir tane guess, bir tane tommy hilfiger saat almıştım. amerikadan doğrudan satış yapan arkadaşlar var, buradaki mağaza fiyatının dörtte bir fiyatına satıyorlar. şu anda piyasa ne durumdadır bilmiyorum ama bi bak istersen... guess saatten çok memnunum ayrıca tavsiye edilir...

bana nacar saat hediye etmişlerdi hiç tavsiye etmiyorum birincisi kayışları problemli çabuk deforme oluyo
r bi kere değiştirdim yenisi 25 lira...şimdi yine aynısı oldu ikide bir de bu parayı veremem.
bi keresinde de saatin yanındaki ayar düğmesi bozuldu..
anlayacağınız nacar saat kesinlikle almam...bu arada spor saat tavsiye edecek olan var mı spor saat almayı düşünüyorum...

tag heuer... Ama 3000 civarından başlıyo. ben alamam ama hep hayalimde. dalga geçmek için söylemiyorum ama çok kral saatler.

Alabiliyorsan seıko nun modellerine bakabilirsin. premier serisi harika... ben de kronometreli olanından var. casıo kullanıp eskitmiş biri olarak aralarında çoooook fark var.seıko since 1881 ...

BBNET
Geri