Saat siteleri

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar saat satın alacağımdan dolayı siteleri göz attım ozensaat.com diye bir site var fiyatlar uygun acaba güvenli mi?
ya da başka bildiğiniz güvenilir siteler neler?

selcuk35' Alıntı:
http://www.saatvesaat.com/

büyük alışveriş merkezlerinde mağazalarıda var. güvenilirdir.

hocam dediğin siteyi biliyorum ayrıca hediyesaati.com var ben genelde hediyesaatinden yapıyorum alışverişi ama ozensaat.com a baktım fiyatlar biraz daha uygun...
çakma olmasından korkuyorum yoksa ozensaat ten alacağım ;)

ben de bu aralar saat bakıyorum trendyolda falan oluyor bazen ama diğer siteleri de inceleyeyim...

hepsiburada.com sitesinde ki saatler orjinaldir herhalde dimi arkadaşlar ? :)

saat değişik bir piyasadır gittigidiyor' da bak derim ben. Aynı saate 500 tl diyende olur 300 tl diyende yaşadım biliyorum.

Fossil iyidir bende fossil alıyorum. Geçen trendyoldu sanırım bu saate çok benzer saatler 160 lira civarında satıldı bende yetişemedim.. Takip etmekte fayda var.

www.saatturk.com
sitesinden 2 tane ayrı ayrı zamanlarda saat aldım 2 günde elime ulaştı. Verdiğim siparişin birinde stok sorunu yaşandı anında geri dönüş yapıp bilgilendirdiler.
Fiyatları kontrol et fiyat farkı çok fazla değilse öneririm.

Ben çok güzel bir hediye olabilir bu yeni çıkan akıllı saatler. Özellikleri de kendileri gibi çekici. Bunlara gözatmadan karar vermeyin derim.

144 x 168 pixel çözünürlüğe sahip e-kağıt özelliğine sahip ekranında bluetooth teknolojisi bulunan saat bu sayede iPhone, iPad, iPod ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor. Ayrıca USB üzerinden kolaylıkla şarj edilebilen Pebble, bu enerjisini bir hafta süresince koruyabiliyor.

Pebble ile neler yapabiliriz?
Hava durumunu ve türlü hatırlatmaları yapabilen saat, SMS, e-posta, arayan numaraları gösterebiliyor. Facebook ve Twitter mesajlarını görüntülüyor. Ayrıca mesafe ölçümüne de imkan tanıyan saat anlık hızınızı, kat ettiğiniz mesafeyi, geçen zamanı ortalama hızınızı kısacası performanslarınızı gösterebiliyor. İş yaparken cebinizde veya sizden uzakta olan cep telefonunuzu kimin aradığını ekranında gösteren Pebble, iPod ile müzik dinlerken saati bir uzaktan kumanda gibi kullanılabiliyor.

Tasarımı tamamen biten ve üç farklı renkte seri üretime hazır halde olan Pebble’ın satış fiyatı ise 115 dolar olarak belirlendi.

Ekli dosyalar

• timthumb.jpg
    timthumb.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 1,021
bende beğendim hocam. bende swatchun buna yakın bir saati var. metal kordon olduğu için biraz ağır geliyor.

http://www.saatvesaat.com/ sitesini öneririm hocam en azından avm lerin çoğunda mağazaları var herhangi bir problemde gidebilirsin. Ama fiyat olarak pahalıcılar onu söyleyim, şöyle ki eşime hediye saat aldım 460 tlye sözde indirimli olarak saat geldi gayet güzel herhangi bir problem yok, ama etiketini sökerken etiketin altında daha önceki fiyat etiketlerini farkettim aynı saati daha önce 395 tlye satmışlar anlayacağınız kazık yedik.

BBNET
Geri