bravehard2010
Üye
Arkadaşlar netteki ve sitedeki linklerde genelde sahte seri numarası hatası veriyor.Sağlam bir yer varsa linkini mesaj olarak atabilr msnz?
BayTerapi' Alıntı:ben de acilen spor yapıp zayıflaman gerek de o yüzden "İdman" programı istiyorsun sandım hocam ya.. benim kafa 1 milyon olmuş, ya gelmiş başa geçmiş bileuhaha:
uhaha:
bu linke de bu şekilde düşünüp girdiğime göre içten içe,bilinçaltım kilolu olduğumu düşünüp acaba bu sayfa bana ilaç olur mu diye de girdiğimi de az önce kendime itiraf ettim...
yazın zayıf ve diri görünmek için; sağlam idman programı uygulayan var mı arkadaşlar![]()
ferdison' Alıntı:BayTerapi' Alıntı:ben de acilen spor yapıp zayıflaman gerek de o yüzden "İdman" programı istiyorsun sandım hocam ya.. benim kafa 1 milyon olmuş, ya gelmiş başa geçmiş bileuhaha:
uhaha:
bu linke de bu şekilde düşünüp girdiğime göre içten içe,bilinçaltım kilolu olduğumu düşünüp acaba bu sayfa bana ilaç olur mu diye de girdiğimi de az önce kendime itiraf ettim...
yazın zayıf ve diri görünmek için; sağlam idman programı uygulayan var mı arkadaşlar![]()
hocam gene sen iyi anlamışssın benim aklıma direkt azeri kanalı idman geldi maalum barcelona atletico madrid maçı var ya
uhaha:
wertyu6' Alıntı:ferdison' Alıntı:BayTerapi' Alıntı:ben de acilen spor yapıp zayıflaman gerek de o yüzden "İdman" programı istiyorsun sandım hocam ya.. benim kafa 1 milyon olmuş, ya gelmiş başa geçmiş bileuhaha:
uhaha:
hocam gene sen iyi anlamışssın benim aklıma direkt azeri kanalı idman geldi maalum barcelona atletico madrid maçı var ya
uhaha:
bu maçın linki varmı hocam?
kemalatik' Alıntı:Hocam diğer branşlar burayı takip ediyorsa bilişimciler komple sıyırmış diye düşünüyo olabilirler hani demesi...![]()