Sağlam Hosting Şirketi Tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan boss2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

boss2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar VITAL diye Bursa'da bir şirket var. Ben urfadayım yıllardır bu şirketten host alırım domain alırım ama bana yanlış yaptılar.

Linux Starter-2 Hosting satın alacağıma yanlışlıkla Windows Starter-2 Host satın almışım. Değiştirmek istiyorum dedim. Satıştaki kişiyle görüştüm bu mümkün değil diyor. Niye diye soruyorum mantıklı bir cevap yok.

Şuan şirkette bulunan aktif 3 host 3 domainim var. Bunların süresi dolunca çalışmayı kesinlikle bırakacağım.

Şimdi bana adam akıllı kaçmayacak :) disiplinli çalışan bir hosting şirketi lazım. Ne tavsiye edersiniz.

boss2' Alıntı:
Arkadaşlar VITAL diye Bursa'da bir şirket var. Ben urfadayım yıllardır bu şirketten host alırım domain alırım ama bana yanlış yaptılar.

Linux Starter-2 Hosting satın alacağıma yanlışlıkla Windows Starter-2 Host satın almışım. Değiştirmek istiyorum dedim. Satıştaki kişiyle görüştüm bu mümkün değil diyor. Niye diye soruyorum mantıklı bir cevap yok.

Şuan şirkette bulunan aktif 3 host 3 domainim var. Bunların süresi dolunca çalışmayı kesinlikle bırakacağım.

Şimdi bana adam akıllı kaçmayacak :) disiplinli çalışan bir hosting şirketi lazım. Ne tavsiye edersiniz.

ben 1.5 yıl çalıştım vital ile teknik ekibi anlayışlı firma iyi... ama hakikaten yanlış yapmış satış ekibi...

linux tavsiye istiyorsan https://www.guzel.net.tr/ ile yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum bir sorun yaşamadım ama sorun yaşamadığım için tam da birşey söylemek yanlış...

isimtescilden, tek kişilik firmalardan ve vergi levhası olmayanlardan uzak durun. sonra başınız ağrımasın.

BBNET
Geri