Sağlık ve Tarım Bakanlığından yasaklı gıdalar(uzak durun)

Kodla Büyü
benim anladığım içerinde çilek, böğürtlen gibi renkli meyve bulunan herşeyde böcek boyası kullanılıyor. Dikkat etmek lazım.

arkadalar yanlış anlamayın, bunları savunmak için söylemiyorum ama. bi sitede bir resim yanında sağlığa zararlıdır yazıyo. nerde sağlık bakanlığının yazısı, bunların sağlığa zaralı olduğunu içinde neler olduğunu izah eden bi haber. bana bu şekilde mantıklı gelmedi ne bileyim. hani tarım bakanlığının resmi bişeyini görsem.

cyberyahya' Alıntı:
arkadalar yanlış anlamayın, bunları savunmak için söylemiyorum ama. bi sitede bir resim yanında sağlığa zararlıdır yazıyo. nerde sağlık bakanlığının yazısı, bunların sağlığa zaralı olduğunu içinde neler olduğunu izah eden bi haber. bana bu şekilde mantıklı gelmedi ne bileyim. hani tarım bakanlığının resmi bişeyini görsem.

Aynen. Çilekli herşey böcek boyası mı içeriyormuş. Çocukken şıpsevdi çok çiğnerdim, bissürü böcek boyası yemiş olmalıyım. Çilekli 9 kat da favorilerim arasındaydı. Napıcam ölecek miyim yoksa :scared:

cyberyahya' Alıntı:

hocam belge olmasa bu siteler bu büyük firmalara yalan haber yapmaya cesaret edemezler.

Geçen Tv de doktorun birisi anlatıyordu, şu anda en zararlı yiyecek tavuk eti ve yumurta imiş. Tavuklara verilen yemler GDO lu imiş, bu yemler hayvanların doku yapısını bozuyorlarmış, yediklerimiz piliç değil mutant mış resmen. Soğudum.

Bu GDO lu yemlerin ülkemize girişini serbest bırakan bakanlığa da burdan kocaman alış :alkis:

Yıllardır Tavuk yemiyorum ya da memlekete gidince kestiriyorum,atıyorum derin dondurucuya..
O tavukların yetiştiği ortamı bir görseniz;
Haycancağızlar hiç hareket etmiyor,sadece yiyorlar..Hareket etmedikleri için Omega sentezi olmuyor ve dolayısı ile mikroplara karşı direnemiyorlar.
Bunun da çaresi antibiyotik..Dayıyorlar antibiyotiği..Hasta olmuyorlar ve telef olmadan patronlarına para olarak dönüyorlar..
Yem olarak öğütülmüş kemik vb ürünler tüketiyorlar. Bunların içinde de kan var ve kan yiyorlar dolaylı olarak..
Daha neler neler..Zaten tavuğu açınca mutfağı ilaç kokusu sarıyor..
Çok seviyorsanız ayda bir yiyin ya da kuru kesim kestirin..
İnanın kuru kesim köy tavuğunun suyundan yapılan pilav bile ayrı bir yemek olur..
Mutant çakma piliç suları ne kadar lezzetli,bir de tavuk suyunu bulyon altın diyorlar adamlar utanmadan..Bulyonda sırf MSG zaten..
Tavuk işi ciddi sakat arkadaşlar dikkat,hele bebe varsa daha da dikkat..

Geçen damacanalarda sorun çıktı. Teşhir edildi birkaç firma. Daha sonra hepsi yeniden açıldı. Üstüne üstlük bir de temizlik zammı adı altında sular zamlı satılmaya başladı. Ne yazıkki ilginç bir ülkede yaşıyoruz.

xodeda' Alıntı:
cyberyahya' Alıntı:

hocam belge olmasa bu siteler bu büyük firmalara yalan haber yapmaya cesaret edemezler.

yaw ben yalandırda demiyorum doğruda olabilir ama bişey yazıyorsan yanına yasal dayanağını da koy. Bizde diyelim hımm hakkatten sağlık bakanlığı yazmış, bak gerçekten içlerinde şunlar şunlar varmış. Ama bir resim.başka birşey yok. Benim istediğim bunu belgelendir.Başka bişi değil.

benim tahminim daha çok kırmızı yiyecek-içeceklerde bir böcek hammaddesi katıyorlar da anlamadığım bu memlekette en çok tüketilen şey coca cola değil mi? onda da böcek var...hemde kendi firması açıkladı. diğerleri de açıklasa acaba bu şekilde lanse edilirler miydi?

Dakka başı televizyonda bal reklamı yapan arkadaşların balının sahte olduğu ortaya çıktı.Adamlar ortadan kayboldu.
Şimdi bakıyorum yine aynı adamlar televizyonda yeni bir marka ile karışımızda.Bu nasıl birşeydir,,, :x

BBNET
Geri