karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,719 12 Ekim 2012 #1 Bir Anket Yapalım Bakalım Sonuçlar Nasıl Çıkacak
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,719 12 Ekim 2012 #2 6) Kamu Yönetimi , önde şuan .....
@lperen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,066 12 Ekim 2012 #3 ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM, İLETİM VE DAĞITIMI *Bu programa alınacak öğrenciler staj, klavye sınavı ve uygulama derslerini almak zorundadırlar. Var mı bu bölümü düşünen, acaba bu yıldız sorun çıkarır mı bize? Diye yazmıştım, hâlâ kayıt konusunda kararsızım. Not: Meslek değiştirmek için okumayı düşünmüyorum ama okumuşken diplomamız da olsun isterim.
ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM, İLETİM VE DAĞITIMI *Bu programa alınacak öğrenciler staj, klavye sınavı ve uygulama derslerini almak zorundadırlar. Var mı bu bölümü düşünen, acaba bu yıldız sorun çıkarır mı bize? Diye yazmıştım, hâlâ kayıt konusunda kararsızım. Not: Meslek değiştirmek için okumayı düşünmüyorum ama okumuşken diplomamız da olsun isterim.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,719 13 Ekim 2012 #4 bayağı ikinci okul okuyan var sanırım
A adrenaline Aktif Üye Mesajlar 220 13 Ekim 2012 #6 Seçeneklere "diğer" koysaydınız keşke. ilahiyata yazıldım ben. ankete katılamadım...
sinerjique Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 13 Ekim 2012 #8 bu ülkede adalet yok,sanırım en mantıklısı adalet okumak
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,719 13 Ekim 2012 #9 adrenaline' Alıntı: Seçeneklere "diğer" koysaydınız keşke. ilahiyata yazıldım ben. ankete katılamadım... Genişletmek için tıkla ... 4 yıllıkları düşünmüştüm , onun için eklemiştim ... ama baya kişi başvurmuş ..
adrenaline' Alıntı: Seçeneklere "diğer" koysaydınız keşke. ilahiyata yazıldım ben. ankete katılamadım... Genişletmek için tıkla ... 4 yıllıkları düşünmüştüm , onun için eklemiştim ... ama baya kişi başvurmuş ..