Bir kaç haftadır takip ediyorum, malum sınavlar kalkmış;belki biri bakanlık ile iletişime geçer ve net bir bilgi paylaşır diye. Ama gördüm ki, boş tartışmalar yakınmalar gelecek kaygısı vs.. Artık dayanamadım bugün 30 dk lık bir telefon trafiği neticesinde temel eğitim genel müdürlüğünde bir yetkili ile görüştüm. Bana dersin uygulamaya yönelik olduğunu ve alınan karar gereği artık proje ve ders içi etkinliklerle değerlendirileceğini söyledi. Bende böyle bir değişikliğin neden resmi yazıyla bildirilmediğini veya bir açıklama yapılmadığını sordum. Bana haklı olduğumu illere yazı göndereceklerini söyledi. Proje'nin istenen öğrenciye verileceğini sadece ders içi etkinlik mi vereceğiz diye sordum. Bana yok eskiden kaç not veriyorsanız onları dağıtacaksınız dedi
pek anlamadığı mı söyleyip teşekkür ederek kapattım telefonu.
Velhasıl, bu kadar bir açıklamayı dahi öğrenemeyen, öğrenmek için çaba sarf etmeyen meslektaşlarımı görünce, bu yapılanlar az bile diyorum. Söz de BTE derneğine de üye olmadığım için de hiç üzülmüyorum!!!

Velhasıl, bu kadar bir açıklamayı dahi öğrenemeyen, öğrenmek için çaba sarf etmeyen meslektaşlarımı görünce, bu yapılanlar az bile diyorum. Söz de BTE derneğine de üye olmadığım için de hiç üzülmüyorum!!!