İlgilenen arkadaşlar için bazı yeni değişiklikler yaptım.
Tabi biraz karıştı. Anlaşılmayan yer olacaktır. Umarım sıkıntısız çalışır:
dostum tam anlamıyla işimize yaradı sağolasınfatihkultukturkan' Alıntı:İlgilenen arkadaşlar için bazı yeni değişiklikler yaptım.
selcukca84' Alıntı:Hocam son eklediginiz versiyonun rar dosyasini acarken hata veriyor.
hocam kayboldun cevap vermiyorsun artıkmobile' Alıntı:Dağıtım algoritmasında bi bozukluk var arka arkaya gelmiyor ama yan yana geldiği durumlar oluyor, herhalde 2 li sıra sistemine göre yapılmış. mesela 2 li sırada tamam yan yana gelmiyor ama yandaki ikili sıranınaynı hizadaki ile yanyana gelebiliyor. Eklenen sınıflar için sıra düzeni olsa yani 5x4 , 5x5, 6x5 gibi ihtimalleri seçebilsek dahada güzel olucak. dağıtımda her sınıf için sınava girceği derside seçebilsek oda güzel olucak bazen aynı anda sınıflar iki farklı sınavdan ortak sınav oluyorlar. mesela bu gibi durumlardada aynı sınavı olan farklı sınıflarıda yanyana getirmeyebilir.
Biliyorsunuz sene sonu olunca işler biraz daha yoğunlaşıyor.mobile' Alıntı:hocam kayboldun cevap vermiyorsun artıkmobile' Alıntı:Dağıtım algoritmasında bi bozukluk var arka arkaya gelmiyor ama yan yana geldiği durumlar oluyor, herhalde 2 li sıra sistemine göre yapılmış. mesela 2 li sırada tamam yan yana gelmiyor ama yandaki ikili sıranınaynı hizadaki ile yanyana gelebiliyor. Eklenen sınıflar için sıra düzeni olsa yani 5x4 , 5x5, 6x5 gibi ihtimalleri seçebilsek dahada güzel olucak. dağıtımda her sınıf için sınava girceği derside seçebilsek oda güzel olucak bazen aynı anda sınıflar iki farklı sınavdan ortak sınav oluyorlar. mesela bu gibi durumlardada aynı sınavı olan farklı sınıflarıda yanyana getirmeyebilir.
Eyvallah hocam, takipcin olcam seneyede peşini bırakmam. bu sene sonu programını kullandık çok işimize yaradı, teşekkürler. umarım önümüzdeki yıl eksiklikleride giderilince süper bişi ortaya cıkıcak. :+1:fatihkultukturkan' Alıntı:Biliyorsunuz sene sonu olunca işler biraz daha yoğunlaşıyor.
Haklısınız pek programla ve siteye pek bakamıyorum. Ama gelecek sene başında tekrar programı yeniden düzenleyeceğim istediğiniz gibi her sınıfı için oturma planını seçebilecek şekilde yapmayı planlıyorum. Ama bu sene artık geçti gelecek seneye inşallah![]()
ayhangunes' Alıntı:"access violation at adress 0076DDBD in module 'OSDP.exe'. Read of address 00000198."
verdi hocam.
listeleri girdim.
ders dağıtımını yaptı
A-DAMAR' Alıntı:Bana göre programdaki tek problem 9-10-11-12 sınıflardaki toplam öğrenci sayılarının birbirlerinden epeyce farklı olması durumda oluşuyor.Program öğrencileri her sınıfa homojen olarak dağıttığı için öğrenci sayısı çok olan şubelerdeki öğrenciler son sınıflara yığılıyor. Ben bunun dışında önemli bir zorlukla karşılaşmadım bu programda. Fatih hocama tekrar teşekkür ediyorum.