Sınav yapıyormuyuz yapmıyormuyuz ?

Kodla Büyü

bilişim21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Son durumlardan dolayı sınav var mı yok mu? Not girişini neye kime göre veriyoruz. Bakanlık bu durumda karneye kadar sessizmi kalacak yoksa herhangi bir açıklama yapılacak mı?

Ve arkadaşlar siz ne yapmayı duşunuyorsunuz ?

düşünemiyoruz hocam bugün Sınav yapsak Yarın geri Kalkıyo yapmasak meb Sınav koyuyo bizim branş tan başka uğraşacak bi Ders bulamadı meb ısrarla bizimle uğraşıyo diğer branş lar Çok başarılı Zaten bi biz gözlerine batıyoruz okullarda en Çok çalışan öğretmenleriz kıymet bilen yok

Şu durumda sınav yapmak pek mantıklı değil ama insan yine tedirgin oluyor, dönemin son haftası not yerini açtılar diyelim ne yapacaz? Bir yarım sınavları yap, sisteme girmesende bir köşede dursun diyor, diğer yarım da madem yazılı notu giremeyecen boşu boşuna sınav hazırla-oku stresiyle uğraşma diyor. Diğer konularda bazı arkadaşlar yazılıyı yapıp onu ders içi katılım yerine girecem diyor da ikisi çok farklı şeyler, çocuklara yazık etmeyin. E-okul böyle devam ederse yapacağım şey şu; yazılı yapmayacağım, BT sınıfımız yok, dersin işlenişine daha aktif katılanlara ve verdiğim ödevleri yapanlara(zorunluluk yok) en yüksek notları vereceğim, 70-100 arası ders içi katılım notu vereceğim.

Benim mantıgımın almadıgı tarafı . Arkadaslar kalksın diyor, iyi güzlde seçmeli derslerin bile sınavı var . Sınav olmayan dersi mufredata mı koyarlar. Şimdi biri çıkıp dicek müzikte sınav yok görselde yok teknoloji tasarımda yok. Bunu diyen arkadaslar eokuldan bir sınav listelemeye girsnle görselde ürün dosyası teknolojide kuşak diye not sistemi çıkıyor . Bizde de projeyle ortaya çıkan garip bir not sistemi. Eger bu şekilde devam ederse sözlü yapcam sınıfı kendimce derecelendirme anahtarı verio etkin katılıma not vercem

Mevcut yasa, yönetmelik ve genelgeler ne diyorsa öyle devam. Şahsımıza tebliğ edilen resmi bir bilgi, belge yok. 1. dönem ne yaptıysanız bu dönemde de aynısını yapın hocam.

Hocalarım olmayan resmiyet üzerinden sınav yapacakmıyız diyorsunuz. İlk dönem neyse şimdide o. Ben bu tartışma ve evhamın yersiz olduğunu düşünüyor ve eski sistem devam diyorum. Ha sınav kalkarsa notları sınıf içi kısmına girerim.

ben sınav yaptım ama elimde kaldı. proje olarak girmeyi düşünüyorum.

sınavları kaldırıldığı resmiyete dökülmeden sınav yapmaya mecburuz.. yarın öbür gün yapmazsak soruşturma yeriz.. üstelik zümrelerimizde belirttik sınav olacağını.. el mahkum bizler çaresiz.. ey meb yaktın bizi

Sınav tarihi giriliyo ama ders notu ve hızlı ders notu listelediğinde sınav bölümü hiç gözükmüyor. nasıl işdir anlamadım. acaba sınav tarihinden sonramı açılacak diye eşimin e okul hesabından denedim onunkinde gözüküyor. Galiba bu konuda çalışma yapılıyor. yakında haberini alırız. Kurtulmuş oluruz.

sınav yapıp ders içi katılıma girecem.ingilizce derslerindeki quiz misali.buna bizi mecbur ettiren mebin kendisi.bütün branşlar mükkemmel bir bizde sıkıntı var.bilişim dersleriyle bu kadar uğraşmalarındaki sebep nedir inanın merak ediyorum.yatmadan önce bilişim derslerine,bilişim öğretmenlerine ne gibi sıkıntı çıkarsak diye düşünüp öyle yatıp ertesi sabah ona göre karar alarak uyguluyorlar herhalde.

Bende sinav yapip ders ici katilima girecem..bir cok sey ogrettim cunku

anlamadiim sey....proje ve ders ici katilim diye iki sey var.bunlari girsek karnede
gorunecekmi?????

Ins...o zaman sorun yok...sinavi proje kismina girerim...ama bu yapilanlar cok cirkin....bizi oyuncaga cevirdiler

Duyum alanlar. Bilgi alanlar ? Herhangi bir tarihte açıklama yapılacak diye duyanlar var mı ?

wepster' Alıntı:
Sınav yapıp ders içi etkinlik kısmına gireceğim.

aynen bende böyle yapacam, zaten meb bu değişikliği yapmadan ben sınav tarihi girmiştim, öğrenci girişinden de bu tarihler görünüyor kontrol ettim sıkıntı yok. meb istediğini yapsın ben sınav yapacam...

ne plan var ne program milli eğitim iyice laçka oldu. Aynı şey 2005-2006 yılında da olmuştu 1. dönem ortasında dersler 2 saatten 1 saate düşürülmüştü yine buna benzer birşey oldu ki bu sefer herhangi bir resmi yazı yazma gereği bile duymadılar dersin sınavla değerlendirilmesi kalktı. Kararın yanlışlığını veya doğruluğunu tartışmıyorum lakin son 3 senede bir ders düşünün sürekli değişikliğe uğruyor.

Resmi bir durum olmadığından şu an herkes sınavını yapmalı. Not girme aşamasını erteleyebiliriz. Sonuçta not girecek bir alan yok, bu da bizden kaynaklı değil. Sınav notlarını ders ve etkinliklere katılama girmeyi doğru bulmuyorum.

ahmetfx' Alıntı:
Resmi bir durum olmadığından şu an herkes sınavını yapmalı. Not girme aşamasını erteleyebiliriz. Sonuçta not girecek bir alan yok, bu da bizden kaynaklı değil. Sınav notlarını ders ve etkinliklere katılama girmeyi doğru bulmuyorum.

bence de sınavınızı yapın, dursun, ders içini yine normal verirsiniz, onun yerine sınav notu girmek doğru sayılmaz.. zaten bence ders içi notu öğrenciyi daha iyi yansıtıyor sonuçta

sınavı yaptım.ders içi kısmına girdim.açılırsa oraya tekrar gireriz.

bende düzeldi. sınav kısmı eskisi gibi açılıyor. bekleyin herkeste düzelir merak etmeyin...

BBNET
Geri