gölge_se Aktif Üye Mesajlar 198 26 Şubat 2021 #1 Okulumuzda 1. Dönem sınav yapmadı, sınavlarımız ara tatil sonrasına planlanmıştı ama okullar açılmadı. Şimdi sınavlarımız yapılacak ama sınav tarihi giremiyoruz. Bu sorunu çözen var mı?
Okulumuzda 1. Dönem sınav yapmadı, sınavlarımız ara tatil sonrasına planlanmıştı ama okullar açılmadı. Şimdi sınavlarımız yapılacak ama sınav tarihi giremiyoruz. Bu sorunu çözen var mı?
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,091 26 Şubat 2021 #2 Sınavlar 1 martta başlayacak hocam. Ona göre tarih girdiniz mi
gölge_se Aktif Üye Mesajlar 198 26 Şubat 2021 #3 Evet hocam ne yaparsak yapalım kaydet butonu dahil tüm butonlar pasif ..
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,091 26 Şubat 2021 #4 Açılacaktır muhtemelen hocam.
gölge_se Aktif Üye Mesajlar 198 26 Şubat 2021 #5 bilisimmeslek' Alıntı: Açılacaktır muhtemelen hocam. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,895 26 Şubat 2021 #6 Bizde açık hocam. Girilebiliyor şimdi baktım.. Okul idareniz e-okul öğretmen sınıf tanımlarını tam yapmış mı?
Bizde açık hocam. Girilebiliyor şimdi baktım.. Okul idareniz e-okul öğretmen sınıf tanımlarını tam yapmış mı?
A aekoydemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 504 26 Şubat 2021 #7 Biz giriyoruz bir sıkıntı olmuyor. Dün girdim ben hatta.