Sınav Sitesi Lazım...

Kodla Büyü

baris_75

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar

Sınav sistemi arıyorum fakat şu ana kadar ücretsiz bir sistem bulamadım varsada işe yaramıyo. ücretli var ama emege saygımız sonsuz. acaba yazabilecek bir arkadaş var mı. malum ögrenciyim ögretmenlik okuyorum. maddi durum zayıf ? Kiminin Parası Kiminin Duası

Ücretsiz çok güçlü bir sistem var. Moodle.. Bu aynı Joomla gibi bir içerik yönetimi, fakat eğitim için hazırlanmış. Kendi sunucuna kurman gerekir, araştırıp inceleyebilirsin. Kuvvetli bir sistem..

tinyamasisurum0' Alıntı:
Ücretsiz çok güçlü bir sistem var. Moodle.. Bu aynı Joomla gibi bir içerik yönetimi, fakat eğitim için hazırlanmış. Kendi sunucuna kurman gerekir, araştırıp inceleyebilirsin. Kuvvetli bir sistem..

Hocam Onu Denedim Fakat Yapamadım. Birde Dosyalar Çok Büyük Boyutlu Yer Kaplıyo. Amatör Olsun İşimi Görsün Geliştirmeyi Ben Yapayım İstiyorum Ama Scripti Bulamıyorum

tinyamasisurum0' Alıntı:

model doğrudan bir sınav sistemi değildir.

Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum. Kime sorsam Satıyor Param Yok Ögretmen Adayıyım. Bilirsiniz Ögrenci Halini

BBNET
Geri