B
bulutkral
Misafir
Arkadaslar benim hafta sonu acik lise dersim var ve ben sinavlarda gorev almak icin basvurdum diyelim eger gorev cikarsa acik lise dersine girmem gerekirmi.Bu konuda ne yapabilirim..
Hocam,bulutkral' Alıntı:Arkadaslar benim hafta sonu acik lise dersim var ve ben sinavlarda gorev almak icin basvurdum diyelim eger gorev cikarsa acik lise dersine girmem gerekirmi.Bu konuda ne yapabilirim..
bulutkral' Alıntı:Arkadaslar benim hafta sonu acik lise dersim var ve ben sinavlarda gorev almak icin basvurdum diyelim eger gorev cikarsa acik lise dersine girmem gerekirmi.Bu konuda ne yapabilirim..
ernestososa' Alıntı:bulutkral' Alıntı:Arkadaslar benim hafta sonu acik lise dersim var ve ben sinavlarda gorev almak icin basvurdum diyelim eger gorev cikarsa acik lise dersine girmem gerekirmi.Bu konuda ne yapabilirim..
Hocam bu soruyu forumdaki insanlara değil vicdanına sorman gerekir diye düşünüyorum.
Hocam,ogretmenokan' Alıntı:ernestososa' Alıntı:bulutkral' Alıntı:Arkadaslar benim hafta sonu acik lise dersim var ve ben sinavlarda gorev almak icin basvurdum diyelim eger gorev cikarsa acik lise dersine girmem gerekirmi.Bu konuda ne yapabilirim..
Hocam bu soruyu forumdaki insanlara değil vicdanına sorman gerekir diye düşünüyorum.
Sayın hocam; tabii ki isteyebilirsiniz.Çünkü açık lise sınavlarının yapıldığı gün yüz yüze dersleri yapılmaz. Açık lise öğrencilerinin tamamı sınava girecek .Dolayısıyla o günlerde ücret alamayacağınızdan sınav görevi isteyebilirsiniz.