Sınıflardaki access pointler çalışıyor mu

Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrencilere dağıttığımız tabletler (e-tab4 ve e-tab5) bağlanmıyor. Tahtalarda ve uçlarda internet var. Sizlerde durum nedir acaba?

Arkadaşlar kesin kabul yapılacak bu aralar FAZ1'i. Access Pointlerdeki bu sorundan dolayı ben şerh düşmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yöntem izleyebiliriz?

cgg*seco' Alıntı:
Arkadaşlar kesin kabul yapılacak bu aralar FAZ1'i. Access Pointlerdeki bu sorundan dolayı ben şerh düşmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yöntem izleyebiliriz?

Acces pointlerde sorun yok hocam. Dün 1. faz kesin kabul toplantısında, sinyali f@tih ağının deşifre olmasından ötürü kestiklerini, şu an bir güncelleme yapacaklarını, tabletler için mac şifreleme getireceklerini, bu güncellemeler tamamlanana kadar da acces pointlerede internet vermeyeceklerini söylediler.

Teşekkür ederim kisnorbo hocam. Birde bizde etiketlemeler yanlış. Onun içinde şerh düşmeyi düşünüyorum. İlgili taşeron firmaya ilettik durumu, gelip yapacaklarını söylediler fakat kesin kabul yapılırsa biliyorumki hayatta yapmazlar. Üstelik okul idareside taşeron firmadan yana olacaklar gibi duruyor. Çünkü taşeron firmanın sahibi AKP ilçe başkanı. Buna ne yapmamı önerirsiniz...

cgg*seco' Alıntı:
Teşekkür ederim kisnorbo hocam. Birde bizde etiketlemeler yanlış. Onun içinde şerh düşmeyi düşünüyorum. İlgili taşeron firmaya ilettik durumu, gelip yapacaklarını söylediler fakat kesin kabul yapılırsa biliyorumki hayatta yapmazlar. Üstelik okul idareside taşeron firmadan yana olacaklar gibi duruyor. Çünkü taşeron firmanın sahibi AKP ilçe başkanı. Buna ne yapmamı önerirsiniz...

Kabul formu elinize ulaştı mı bilmiyorum. Eğer ulaşmadıysa, etkiletleme yanlışı varsa kabul etmiyorsunuz, tutanakta şu eksikliklerden ötürü firmaya süre verildi diye bir kısım var, onu şeçiyorsunuz ve ileriki bir tarihte eksiklerini tamamlıyorlar. Ondan sonra tekrar tutanak düzenleyip kabul ediyorsunuz. Eğer sistemde (etlerde, kabinde vb) arıza varsa kabul ediyorsunuz ancak arıza kaydı bırakıp tamiratını bekliyorsunuz. Sadece donanımsal eksiklerde kabul etmeme hakkınız var.

BBNET
Geri