H hakimrenk Site Gezgini Mesajlar 63 24 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar sınıf defterine yazılacakları sade bir liste haline getirip kullanıyorum. Paylaşmak istedim umarım işinize yarar Ekli dosyalar KAZANIMLAR.rar KAZANIMLAR.rar 11.8 KB · Görüntüleme: 421
Arkadaşlar sınıf defterine yazılacakları sade bir liste haline getirip kullanıyorum. Paylaşmak istedim umarım işinize yarar
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 24 Eylül 2016 #5 Çok güzel hocam, planı da paylasirsan sevinirim. Planla aynı olsun. O bakimdan
H hakimrenk Site Gezgini Mesajlar 63 28 Eylül 2016 #9 elrond' Alıntı: Çok güzel hocam, planı da paylasirsan sevinirim. Planla aynı olsun. O bakimdan Genişletmek için tıkla ... (yıllık planları kendim hazırlamadım) kazanımlar bu planlarla uyumlu. Ekli dosyalar 5-6 yıllık planlar 2016 2017.rar 5-6 yıllık planlar 2016 2017.rar 35.2 KB · Görüntüleme: 110
elrond' Alıntı: Çok güzel hocam, planı da paylasirsan sevinirim. Planla aynı olsun. O bakimdan Genişletmek için tıkla ... (yıllık planları kendim hazırlamadım) kazanımlar bu planlarla uyumlu.