Sınıfımızın adı BT Laboratuvarımı sınıfımı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan upsmeh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

upsmeh

Site Gezgini
Merhaba resmi olarak sınıfımızın adı BT Laboratuvarımı sınıfımı? resmi dayanakla lütfen bilgi verebilirmisiniz. ortaokulda tabiki:)

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARINDA BİLGİSAYAR LABORATUVARLARININ DÜZENLENMESİ VE İŞLETİLMESİ İLE BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLERİNİN GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE
Tebliğler Dergisi : 15 MART 1993/2378

Madde 1 — Bu yönergenin amacı;
a) Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarımıza bağlı okullarımızdaki bilgisayar laboratuvarlarının düzenli ve verimli bir şekilde işletilmesini,

"Örgün Eğitim Kurumları", Okul öncesi eğitimi kurumları ile İlköğretim ve Orta öğretim kurumlarını,
"Yaygın Eğitim Kurumları", Örgün eğitim yanında veya dışında eğitim faaliyetlerinin düzenlendiği eğitim kurumlarını,
"Bilgisayar Dersliği", Bilgisayar derslerinin uygulamaları ve diğer derslerin öğretiminde bilgisayarlardan yararlanmak için ' kullanılan birden fazla bilgisayarın ve buna bağlı diğer araç ve gereçlerin bulunduğu dersliği,
"Çalışma Odası", Bilgisayar Koordinatör Öğretmenleri ile Bilgisayar Öğretmenlerinin birlikte çalışacağı, ders yazılımlarının ve diğer dokümanların bulunacağı bilgisayar dersliğine bir kapı ile bağlı veya en yakın odayı,
"Bilgisayar Laboratuvarı", Bilgisayar dersliği ile çalışma odasını,

dolaysıyla bu durumda eger bilgisayarın bulundugu bolum dısında kücük bir oda da bitişikte varsa o zaman laboratuar oluyor. yok eger sadece bir sınıf ve icinde bilgisayarlar varsa bu kez de bilgisayar dersligi deniyor.

sahi lab veya derslik olmasının artısı veya eksisi nedir soruş amacınızı anlayamadım da

Ya sorumu yanlış anlamayında neden sordunuz ben de çok merak ettim. Bir soru sorarken lütfen gerekçesini de yazarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazen anlamakta zorlandığım başlıklar ve sorular oluyor. yok ek dersler yattı mı, yok sınfınızda yerler parke mi taş mı, yok bilmem ne. İllaki bi amacı vardır sorunun da işte söyleyin de biz de anlayalım.

Başka bir örnek arabanızı emanet veriyor musunuz? Tamam muhabbet konusu eyvallah. Başka da bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Yoksa tutupda başkalarınının verip vermeyeceğine göre karar vermez heralde hiç kimse.. Başka bir başlık "Fatih Projesi nasıl gidiyor?" 120 görüntüleme 5 cevap. Konu gereksiz mi hayır ama benzer bi dünya başlık var. Boşuna sayfa kirliliği. Başka bir başlık "Günaydın" 98 görüntüleme 7 cevap. Günaydın, günaydın ... "Hangi arama motorunu kullanıyorsunuz?" 1520-16 cvp.

" Antalya Alt Yapı Semineri Harcırahlar Yattı Mı" başlığını açan arkadaşın 26 mesajı var. 20 si bu başlıkta. Ve içerikte başlıkla hemen hemen aynı :D

foruma hoşgeldin hocam :)
çok araştırmacı bi yönümüz olduğu için böyle başlıkların açılması gayet doğal...
ne kadar araştırmacı oldugumuzu görmek istiyorsan aynı konu farklı iki bölümde de var... haa bi de çok iyi yarışcıyız... hangimiz önce konuyu açacak... 2.mi olduk olsun yine de açarız farketmez kimin kısmetine kac cevap düşerse

ha derslik ha laboratuvar :shock: bizim okulda sınıfın adı bilişim ve teknoloji sınıfı alta da adımı yazmışlar,noldu şimdi yine ben ,aynı ben, norm fazlası ben,sorunlu branşta olan ben.... :oops:

aytduman' Alıntı:
ha derslik ha laboratuvar :shock: bizim okulda sınıfın adı bilişim ve teknoloji sınıfı alta da adımı yazmışlar,noldu şimdi yine ben ,aynı ben, norm fazlası ben,sorunlu branşta olan ben.... :oops:
diyecek bişey bırakmamış hocam.

BBNET
Geri