Sıfır Ayarında İhtiyaçtan Satılık Yeti Greenline

Kodla Büyü
Hocam bu aracı başka bir forumda tartıştık. Aracı inceleyen bir arkadaşın söylediği, koltuk kafalıkları kesilmiş, orijinal teyp sökülüp yerine skoda ürünü olmayan sıradan bir teyp bağlanmış. Ön koltuk altı halılarda kesik varmış vs. vs. Araç orijinallikten uzaklaştırılmış. Benim aracım fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde duruyor. Araca plakalık için delik dahi delinmedi ve plakalık takılmadı. Aracım çok temiz.

istanbul38' Alıntı:
Guzel araba.. parasida eve iiii destek olur

Geçen yaz beşbin kilometrede iken Burdur'dan Balıkesir'e gittim depoyu 196 tl'ye fullemiştim. 1100 kilometre toplam ve depoda hala mazot vardı. Yakıt şu an daha da düştü. Çünkü onbine yaklaştı. Araç çok iyi.

excalibur27' Alıntı:
İstanbuldan araç almak beni korkutur hocamın arabası çok daha temizdir.

Teşekkürler hocam. Araç sıfır ayarında bir araçtır. Full orijinaldir. Ev alma durumum olmasa neden satayım ki?

bu kadar param olsun araç alsam kesin golf alırım :))
aracınız temiz olduğu belli skoda kullanmış birisi olarak tavsiye ederim.hayırlı satışlar

Aracınız güzel hocam bende araba bakarken skoda bayisinde detaylı inceledim. Ama aracın içi bana çok dar gelmişti özellikle 2 teker arası mesafe olarak diyim 2 kişi oturdumu arkaya 3 üncü kişiye az bir yer kalıyor yani beni direk soğuttu bu konu bir de tasarımını çok doblaya benzetiyorlar vw malı gerçi ... hayırlı satışlar...

BBNET
Geri