tamam.audi den şaşmayın
Hayırlı olsun güle güle kullanınchery tiggo 7 aldım. Fiyatı 1260 TL
Demek ki en az 2.052.737 tl sahibisiniz. Allah hayırlısını daha çok versin inşallah.audi den şaşmayın
Allah olmayanlara daha iyisini versin amin.Demek ki en az 2.052.737 tl sahibisiniz. Allah hayırlısını daha çok versin inşallah.
Amin. Ve hatta daha hayırlısını versin.Allah olmayanlara daha iyisini versin amin.
Bulsam ben de alicam.samsundayım.burdaki bayide yok. Luxury orta paket alicam. 360 kamera özelliğine bayıldım.chery tiggo 7 aldım. Fiyatı 1260 TL
Hayırlı olsun hocamegea aldık 1.3 en boş paket 890 Clio aldık full paket otomatik 1100
Hayırlı olsun hocamclio yu hangi bayiden aldınız full paketini samsun 1250, sivas 1200, mersin 1160 a inmişti 2 hafta önce
arkadaşlar elektrik araçlardan byd hakkında bilgisi olan varmı bir hocamız sordu merak ettim bugün toyota yıllık bakım için gittiğimde içerisinde görünce sordum toyota güvencesinde bir araçmış, hatta servisini toyota servisinin bizzat yaptığını söylediler, toyota da bunu onayladı. Atto 3 modeli varmış içi baya şekilli ama elektrikli araç konusunda hala oturduğunu düşünmüyorum ama fikir sahibi olmakta fayda var. Birde byd batarya üretici bir firmaymış o yüzden araçlarına baya güveniyorlar.
Dsg li araç alınmaz, alacaksan porsche taycan dan şaşmayın derim neticede aynı grup audi porsche ww.yada panameraaudi den şaşmayın
Porsche den cok motor sesi geliyor diyorlar. Lamborghini daha sessiz miş hocam ?Dsg li araç alınmaz, alacaksan porsche taycan dan şaşmayın derim neticede aynı grup audi porsche ww.yada panamera
O da doğru ?Porsche den cok motor sesi geliyor diyorlar. Lamborghini daha sessiz miş hocam ?
mersin ÇayanHayırlı olsun hocamclio yu hangi bayiden aldınız full paketini samsun 1250, sivas 1200, mersin 1160 a inmişti 2 hafta önce
Hadi yenisini alayım tamam ama eskiyi ne edeceğiz? Önce eskiyi satayım ki yeniyi alabileyim.çok erken bayinin birinde elektrikli araç al hocam ne olacak dediler. Batarya sıkıntısı ve şarj sorunlarından bahsettim. Bir şey olursa yenisini alırsın hocam ne olacak diyorlar. Sanki millet gökten para basıyor![]()
![]()
![]()
Bu kadar para vereceksem yeni Skoda superb alırdım.Demek ki en az 2.052.737 tl sahibisiniz. Allah hayırlısını daha çok versin inşallah.
O kişisel tercih hocam. Mesela ben vw, opel, sevmeyenlerdenim. Skoda, Audi vw ile aynı olmasına rağmen onları severim.Bu kadar para vereceksem yeni Skoda superb alırdım.
Evet olabilir hocam. Ben telefonda fiyat almıştım yüz yüze sıkı pazarlıkla 2024 modelde alınmış olabilir.Yıl farkı olabilir hocam 2023 dür belki alınan.
Sağ olun hocam. İyi denk getirmişim bayiyi ? bir tanıdığım 2. el araç fiyatları Mersin de genelde daha uygun demişti arayıp fiyat almıştım.Clio 2024 model miydi ?mer
mersin Çayan
1.2 TSI Panamera gelse alacam da gelmiyorDsg li araç alınmaz, alacaksan porsche taycan dan şaşmayın derim neticede aynı grup audi porsche ww.yada panamera
1.2 TSI motorlar artık yok hocam 1.0 TSI beklemen lazım ?1.2 TSI Panamera gelse alacam da gelmiyor![]()