SİZLERİNDE YARDIMIYLA AFİŞİ TAMAMLADIM:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM EL BİRLİĞİYLE AFİŞİ TAMAMLAMIŞ BULUNMAKTAYIM :)

Ekli dosyalar

• 51eFdeQra-L.jpg
    51eFdeQra-L.jpg
    457.1 KB · Görüntüleme: 701
hocam alanının "ı" sı afişten çıktı çıkacak karakteri bi boy küçültün az boşluk kalsın derim acizane ....hatta sağda aynı hizada olursa satır sonu daha hoş görünecek, şu hali ile her satır başka başka bitmiş.

baybayrak' Alıntı:
hocam alanının "ı" sı afişten çıktı çıkacak karakteri bi boy küçültün az boşluk kalsın derim acizane ....hatta sağda aynı hizada olursa satır sonu daha hoş görünecek, şu hali ile her satır başka başka bitmiş.
EVET HOCAM HAKLISINIZ:) DÜZELTTİM :)

Ekli dosyalar

hevesinizi kırmak gibi olmasın da pek de başarılı gelmedi bana. daha güzel font seçimi, daha kaliteli görseller kullanılabilirdi.

Hocam varya ne afiş miş merak ettiğim hususu sormak istiyorum bakan yada milletvekili veyahut iş adamı düzeyinde bir protokol mu geliyor da bukadar çabalıyorsunuz yada her işte bu kadar detaycımısınız.gerçekten merakımdan soruyorum
Bizim bi cami hocasının bayram namazını tarif edişi vardı ne soruyonuz işte iki sallıyacaksın bir bağlıyacaksın derdi :D o hesap hocam bas afişi gitsin ugrastıkca canınız sıkılır ;)

hocam il çapında bir çalışma her ilçe farklı bir bölümü tanıtacak bizede kuyumculuk düştü o da sadece bizim okulda olduğu için kabak benim başıma patladı hocam benden kaynaklı değil müdüremiz çok pimpirikli kolay klay b,şi beğenmez
neyseki buna bayıldı :)

Hocam en başından söyleseydiniz yaaa
BEN BİLMİYORUM sözcüğü kavgayı daha başlamadan bitirirdi , biraz bilmiyorum anlamıyorum elimden gelen bu demeyi alışın hocam yoksa işiniz zor onlara bakarsanız bill gates i geç der :)

hocam bugün verecek artık baskıya korkmayın kurtuldunuz benden sonunda :D

valla hocam ne afişmiş.
şükürler olsun bitti.
her düzeltmede yeni konu açmasaydınız tek konu altından gitseydiniz keşke ama oldu artık.
inşallah bi daha afiş tasarlatmaz şu sizin müdire...

joomlaci' Alıntı:
valla hocam ne afişmiş.
şükürler olsun bitti.
her düzeltmede yeni konu açmasaydınız tek konu altından gitseydiniz keşke ama oldu artık.
inşallah bi daha afiş tasarlatmaz şu sizin müdire...
yaa hocam yeni konu açınca siliniyo sanıyordum meğer silme yapamıyormuşuz yada varda benmi bilmiyorum

BBNET
Geri