Süresi Geçen Haberler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selcuklu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar süresi geçen haberleri direk olarak başka bi menüye aktarma şansımız var mı yada 10 haber ver diyelim 5 gösteriliyor. Önceki 5'i de arşiv seçip başka bir bağlantı ile haber arşivi olarak listeleyebilirmiyiz.

selcuklu' Alıntı:
Arkadaşlar süresi geçen haberleri direk olarak başka bi menüye aktarma şansımız var mı yada 10 haber ver diyelim 5 gösteriliyor. Önceki 5'i de arşiv seçip başka bir bağlantı ile haber arşivi olarak listeleyebilirmiyiz.
Aynı şeyi ben de düşündüm. Sistemin içinde bakındım ama bulamadım. Var mı acaba bu işe yapabilen?

i dont do anything for old news because when you click 'All News' you can see all of them...

polwert' Alıntı:
i dont do anything for old news because when you click 'All News' you can see all of them...
Dediğiniz doğru ancak haberlerin bir de süre kısmı var. Ayrıca arşiv seçeneği var. Madem arşivleyebiliyoruz; arşivdeki haberleri de topluca gösterebilsek fena olmaz mı?

Eski haberleri dediğiniz gibi yapabilmek için yeni bir içerik oluşturup bağlantı verdim onu da eski haberler şeklinde haberler sayfasına koydum.Haber eskidikçe bağlantısını yeni eklediğim içeriğe verebilirim belki.Böylece hepsi yine bir yerde durmuş olacak.Otomatik olarak süresi geçeni kendi çeksin istiyorsanız öyle bişey bulamadım maalesef.

tüm haberler bölümüne tıklayınca süresi geçenler de dahil olmak üzere hepsini göstermiyor mu zaten?

Sayın Hocalarım,

Süresi geçen haber ve duyuruları arşivlemeye gerek yok. Çünkü 1 aylık süre tamamlanınca kendisi zaten arşivliyor. Aktif haber ve duyuruların rengi farklı, süresi geçen haber ve duyuruların rengi farklı. Oradan arşivlediğini anlayabilirsiniz.

Ayrıca süresi geçen haber ve duyurular arşivlendiği için tüm haber ve duyurulara tıklandığında gözükmektedir. O yüzden problem yok.

İyi çalışmalar.

Evet süresi geçince otomatik olarak arşiv oluyor zaten. Tüm haber seçilince hepside var. Şöyle söyleyeyim yeni bir içerik kategorisi oluşturup arşiv olan haberleri buraya sadece tek bir seçimle aktarma gibi bi olay var mı istediğim o idi. Anlaşılan öyle bi şey yok. Cevaplar için teşekkürler...

BBNET
Geri