Atık toner kutusunu yeni değiştim hocam.Atık toner kutusunu değiştirdiniz yada boşalttınız mı? Orası doluysa atık toneri kutuya boşaltamadığı için o hatayı vermişti. Kutuyu değiştirince çalışmıştı makine.
Bunu yaptım yeniden başlattım devamlı toner ekleniyor yazıyor.toner eklenmiyorsa resetleme yapın hocam
öncelikle tuş takımından
10871087 yi tuşluyoruz.
ardından 2 ye basıp yeşil renkli başla tuşuna basıyoruz.
2 mode 1 seçeneğini seçiyoruz
kapatıp açıyoruz.
zarf modu için ise yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yazınının arka kapağını açtığınızda mekanizmanın sağ ve solunda yeşil tuşlar var onların ikisinin de basılmış ya da basılmamış olarak denenmesi gerekiyor ben öyle halletmiştim
biraz uzun sürer hocam sonunda eklemeyi bitirir.Bunu yaptım yeniden başlattım devamlı toner ekleniyor yazıyor.
Kaç dakika sürüyor hocam sonra da atık toner kutusu hatası veriyor. Atık toner kutusu temizledim tekrar taktım.biraz uzun sürer hocam sonunda eklemeyi bitirir.
Hocam bir foto atabilir misin? Bu doldurulmuyor mu? Biz doldurduk toneri ondan mı olmuyor?hocam bizdede aynısı oldu, tonerin altında dişlinin olduğu yerde bir tırnak var, normalde o tırnak rahat çalışacak ki kapağı açığı toneri kutuya boşaltsın, bazen takılıyor, toner dolu olsa bile bu uyarıyı verir
Pazartesi İnşallah atalım hocamHocam bir foto atabilir misin? Bu doldurulmuyor mu? Biz doldurduk toneri ondan mı olmuyor?
Pazartesi İnşallah atalım
Su anda sorun cozuldu. Dediginiz yeri anladim. Tonerin altinda sol tarafinda tirnak var onu kaldirsigimizda altindaki disli var orayi anlatmaya calistiniz.
ve internet kopmalarıEn sinir olduğum iş bunlar , dandik yazıcılar, dandik sahte toneler, sıkışan kağıtlar.
Dram denen şey gidikBunun sebebi nedir arkadaslar. Toneri biz doldurduk. Ortada yukaridan asagiya lekeler var.
Temizlemede duzelir mi acaba?Dram denen şey gidik![]()
Sökmesi biraz zor galiba, bence fotokopicinin gelmesi lazım.Temizlemede duzelir mi acaba?
Drumda sıkıntı var. Temizlemek çözebilir ama faydası olmayabilir de. Kaybedecek birşey yok deneyin hocam. Drumı çizmeyin ama. Sert birşeyle değil yumuşak bezle temizleyinBunun sebebi nedir arkadaslar. Toneri biz doldurduk. Ortada yukaridan asagiya lekeler var.
Toner tozu kanserojen mi hocam. Her hafta okulda toneri ben dolduruyorum.Sayın arkadaşlar, dramı sökmek ayrı bir dert, toner tozunun kanserojen madde olması ayrı bir dert. Sağlık şakaya gelmez bir bilene paslayın.
Sayın Hocam, bence solumamaya dikkat edin.Toner tozu kanserojen mi hocam. Her hafta okulda okulda toneri ben dolduruyorum.