Sürücü yedeklemenin en kolay yolu

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Sürücü yedeklemenin en kolay yolu

Aşağıda sizinle paylaşacağım bat dosyası ile sürücülerinizi bir tık ile yedekleyebilirsiniz. Dosyayı indirin ardından sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın tüm sürücleriniz bir kaç saniyede C: bölümünde "drivers_hasari" klasöründe sizi bekliyor olacak. Faydalı olması dileğiyle.

Screenshot_2.png

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yedeklediğiniz sürücüleri yüklemek istediğinizde aygıt yöneticisine gelin ilgili aygıtın üzerinde sağ tıklayın sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp "drivers_hasari" klasörünün yolunu gösterin, sürücü bulunup yüklenecektir.

Velise olduğuma sevindim :) saniyeler içinde hazırladı tüm yedekleri. Tekrar elinize sağlık hocam.

Tşrklr Hasari hocam. Tüm sistemlerde işe yarar mı? Win7 falan için de geçerli mi?

Elinize sağlık @hasari hocam.

Dosya sadece "C" sürücüsünde iken çalışıyor. Yani USB bellekte çalışmıyor. Ya da "D" sürücüsünde.
@hasari hocam .bat dosyasını aşağıdaki gibi düzenleyip siteye yüklerseniz dosyanın her konumda çalışacağını sanıyorum.

@ECHO OFF
md "C:\drivers_hasari"
dism /online /export-driver /destination:C:\drivers_hasari
EXIT
İsteyen arkadaş dosyayı not defteri ile açarak
C:\drivers_hasari
yazan kısımları kendine göre düzenleyip, kaydedip kullanabilir.

Hazır driver yedekleme konusu açılmışken Double Driver 4.1 programını denemenizi öneririm. Program portable ve çok küçük boyutlu
Double Driver 4.1 programını https://www.gezginler.net/indir/double-driver.html adresinden indirebilirsiniz.

Aşağıdaki yöntem ile de yedekleme yapılabilir
PowerShell'i yönetici olarak açın
(D bölümünde Suruculer adında bir klasör olmalıdır)
dism /online /export-driver /destination:”D:\Suruculer”
komutunu yazın ya da yukarıdan kopyalayıp yapıştırın entera basın, sürücüler yedeklenecektir.
Yukarıdaki gibi hangi klasör yolunu gösterirseniz oraya yedekler

Bunu daha önce paylaşmıştım. Ayrıca hem yedekleme hemde geri yükleme yapıyordu

BBNET
Geri