hoca yazın dikkatimi çekti HERYERE AYNI YAZINI KOPYALA YAPIŞTIRMISSIN AMACIN NEvediban' Alıntı:Sayın hocam. Yeni BTR yazısını okudum. Kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz. İnsan zaten bilmediğinin düşmanıymış. Biraz bekleyelim. İlerleyen günlerde bir zemine oturturlar İnşallah.
vediban' Alıntı:Sayın hocam. Yeni BTR yazısını okudum. Kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz. İnsan zaten bilmediğinin düşmanıymış. Biraz bekleyelim. İlerleyen günlerde bir zemine oturturlar İnşallah.
vediban' Alıntı:Sayın hocam. Yeni BTR yazısını okudum. Kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz. İnsan zaten bilmediğinin düşmanıymış. Biraz bekleyelim. İlerleyen günlerde bir zemine oturturlar İnşallah.
İşini iyi yapanlara saygı duymak lazım..vediban' Alıntı:Sayın hocam. Yeni BTR yazısını okudum. Kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz. İnsan zaten bilmediğinin düşmanıymış. Biraz bekleyelim. İlerleyen günlerde bir zemine oturturlar İnşallah.