yadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.
İşin ilginç tarafı benim okulumda 9 saat gittiğim okulda 3 saat ders var. artık en az bir dönem eşimden çocuğumdan ayrı kalacağım.
Yani anlayacağınız Milli Eğitim sadece 3 saat için 60 km öteye aile bütünlüğünü hiçe sayarak atama yaptı.
Emeği geçen herkese Allah rızası için bir beddua!
vedat' Alıntı:Zümreme yardımcı olmayacağızda kime olacağız.İki senedir her okula geldiğimde sövüyorum zaten senin adınada söverim sorun yok![]()
yadigartbaykal' Alıntı:bugün eski okuluma yazı gelmiş yakındaki orta okul öğrencileri ve branş öğretmenleri komple yandaki ortaokula verilmiş kadrolu olarak. desenize olan sadece bana oldu!6 ay aha dayansalardı bu kadar mağduriyet yaşanmayacaktı.
jelatini açılmamış sözler var vereyim mi hocamyadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.
İşin ilginç tarafı benim okulumda 9 saat gittiğim okulda 3 saat ders var. artık en az bir dönem eşimden çocuğumdan ayrı kalacağım.
Yani anlayacağınız Milli Eğitim sadece 3 saat için 60 km öteye aile bütünlüğünü hiçe sayarak atama yaptı.
beddua kısmından emin değilimyadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.