ROVER'ı nasıl bilirsiniz???

Kodla Büyü
yedek parçası fiyat bakımından yuva dağıtabilecek potansiyele sahip bir araçtır :)

Ben almazdım - rover iflas etmiş bir marka - Türkiyede de yok zaten doğru dürüst. Araçlar eski- potansiyel problem

Aldanmayın derim

alınası bir araç. eğer cebinizde sadece arabayı alacak paranız varsa almayın. fakat arabayı aldıktan sonra cebinizde para kalıyorsa alın derim

hocam zaten full donanımlı derken arabada öyle çok fazla birşey yok.o fiyata aynı özelliklerde marea da alırsın mesela.fiat da kesinlikle tavsiye etmem ama kıyas açısından daha tercih edilebilir bence...

Arkadaşın birinde var. bindim test amaçlı hakkaten yapmışlar.
Cidden passat - bmw konforu var. Honda parçaları uyuyor deniyo ama genede parça konusunda herkesin fikri aynı pahalı ve bulamazsın.:(

benim roverım var 214 araç güzel yedek parça sıkıntısı yok aracın istanbul veya ankarada dispritörü var bi alo diyorsunuz kapınıza 1 gün sonra kargoyla orjinal geliyor. parça pahalıd deil debreyaj balata setini 190 tl almıştım orjinalini. ama ustasını bulmak lazım ama onada bmw ustası bakıyor veya servisi. aynı paraya alacağınız diğer araçlardan çook daha ii kullanması zevkli bir arabadır.

10.000 TL ye alabileceğin hangi araç bundan daha iyidir. bide bu açıdan düşün hocam. bence almaya değer bir araç

BBNET
Geri