aynı durum bende de var hocam.. 8. yılımdayım şu ana kadar 3 il değiştirdim ve bu illerde hiçbir okulda üst üste 2-3 yıl çalışmadım.. Bu ile bile bu yaz geldim kasım ayında norm fazlası oldum hemen tercih yaptımpasific' Alıntı:ben bi okuldan 2-3 sene de sıkılıyorum.Millet onca yıl aynı kurumda nasıl çalışıyo hayret.Belki yaradılışdan gelen bi durum :?
dehencan' Alıntı:taslak yayınlandı arkadaşlar. bu yıl başlıyor. aynı okulda 12 yıllık olanlara.
hocam bekar mısın?dengem' Alıntı:aynı durum bende de var hocam.. 8. yılımdayım şu ana kadar 3 il değiştirdim ve bu illerde hiçbir okulda üst üste 2-3 yıl çalışmadım.. Bu ile bile bu yaz geldim kasım ayında norm fazlası oldum hemen tercih yaptımpasific' Alıntı:ben bi okuldan 2-3 sene de sıkılıyorum.Millet onca yıl aynı kurumda nasıl çalışıyo hayret.Belki yaradılışdan gelen bi durum :?her zaman derim "tebdili mekanda ferahlık vardır" özel bir sebebiniz yoksa bir okulda yosun tutana kadar çalışmanın bir anlamı yok..
dehencan' Alıntı:taslak yayınlandı arkadaşlar. bu yıl başlıyor. aynı okulda 12 yıllık olanlara.