Rokodemi Akıllı Kitap: Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin Kaynak Sorununa Kapsamlı Çözüm

Kodla Büyü

Rokodemi

Üye

Kıymetli Meslektaşlarımız;

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi için kaynak tedarik etmenin zorluğunu hepiniz yaşıyorsunuz. Eminiz ki; internette çok fazla içerik olmasına rağmen hem belirli bir akış düzenine sahip hem de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne uygun, güncel içerikler bulmak sizlerin çok zamanınızı almakta. Özellikle bu içeriklerin her sınıfta uygulanabilir olması için iyileştirilmesine harcadığınız zamanı da düşünürsek, ders dışı zamanlarda bile sizlere ciddi bir mesai yükü çıkmakta. İşte Rokodemi Akıllı Kitap tam da burada devreye giriyor.

Rokodemi Akıllı Kitap Size Neler Sunuyor?

Bir derste kullanmayı hedeflediğiniz tüm içerikler ve etkinlikler hem basılı hem de dijital olarak sizlere sunuluyor. 5.sınıflar için Maarif Modeli, 6.sınıflar içinse 2018 müfredatını esas alan Akıllı Kitaplar ile derslerinizde;
  • Dijital içerikleri,
  • Öğrenci etkileşimli etkinlikleri,
  • Her işletim sistemine uyumlu web-zkitapları kullanabilir,
  • İsterseniz doğrudan basılı ders kitabınızla dersi yıl boyu gönül rahatlığıyla işleyebilirsiniz.
Akıllı Kitaba, kargoya ve dijital üyeliğe siz öğretmenlerimiz HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN yalnızca akillikitap.rokodemi.com adresine üyelik yaparak ulaşabilir, derslerinizde yıl boyu tüm müfredat içeriklerini ve bunun haricinde size sunulan ekstra ders modüllerini kullanabilirsiniz.

Akıllı Kitabı sınıflarınızdaki öğrencilerinizle kullanmak istediğinizde ise sizin için;
  • Şubelerinize özgü açılmış özel sanal sınıflarda öğrencilerin başarı durumlarını takip edebilir,
  • Öğrencilerinize ödevler verebilir,
  • Dosya paylaşabilir,
  • Kazanım raporu oluşturabilir,
  • Yıllık plan oluşturabilir ve hatta karne dahi basabilirsiniz!
Derslerinizi Akıllı Kitap ile geleceğe taşımaya ne dersiniz?

Rokodemi Akıllı Kitap — Bilişim derslerinde yeni nesil çözüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kıymetli BBNET Üyeleri;

Rokodemi tarafından geliştirilen uygulamalar ve yayın tanıtımları bilgimiz dahilindedir.

Deneyen üyelerimiz olumlu veya olumsuz geri bildirimlerini iletebilir.

Alanımızı destekleyen çalışmaları için BBNET adına @Rokodemi ye teşekkür ederiz.

Hocam emeklerinize sağlık. Genel olarak kitabınızı inceledim. Çok güzel hazırlanmış. Bazı ufak tefek cümle sorunları olsa da genel olarak tatmin edici.
Özelliklere projeler ve etkinlik olması çok anlamlı hale getirmiş. Geliştirilirse çok rağbet olacağını düşünüyorum.
(Karekodlar direk tıklanmıyor. Yanındaki başlığa link atansa güzel olur sanki.)

Hocam emeklerinize sağlık. Genel olarak kitabınızı inceledim. Çok güzel hazırlanmış. Bazı ufak tefek cümle sorunları olsa da genel olarak tatmin edici.
Özelliklere projeler ve etkinlik olması çok anlamlı hale getirmiş. Geliştirilirse çok rağbet olacağını düşünüyorum.
(Karekodlar direk tıklanmıyor. Yanındaki başlığa link atansa güzel olur sanki.)
Hocam çok teşekkür ederiz. Karekodları okutabilmeniz için Rokodemi mobil uygulamamızı indirebilir, oradan bağlantı kurabilirsiniz. Siz kıymetl öğretmenlerin geri bildirimleri ve sürekli dinamik şekilde kitabı inceleyen ekibimizle birlikte her baskıda daha da güncellenen ve iyileştirilen bir materyalle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Çok teşekkürler.

Hocam çok teşekkür ederiz. Karekodları okutabilmeniz için Rokodemi mobil uygulamamızı indirebilir, oradan bağlantı kurabilirsiniz. Siz kıymetl öğretmenlerin geri bildirimleri ve sürekli dinamik şekilde kitabı inceleyen ekibimizle birlikte her baskıda daha da güncellenen ve iyileştirilen bir materyalle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Çok teşekkürler.
Şimdi pardusa kurdum. Kurmama rağmen kurulan programlar arasında görünmüyor. Z kitabı açmak için her defasında kurulum dosyasına tıklamak gerekiyor maalesef.

Şimdi pardusa kurdum. Kurmama rağmen kurulan programlar arasında görünmüyor. Z kitabı açmak için her defasında kurulum dosyasına tıklamak gerekiyor maalesef.
Hocam istediğiniz işletim sisteminde webzkitap indirip kullanabilirsiniz. Yine de yazılım departmanındaki arkadaşlarıma durumu bildireceğim, gerekli aksiyonu alacaklardır.

ilksms
Geri