Olamaz, fotoğrafı bizzat ben çekip adı gizledim.hocam burada montaj vardır.![]()
Aslında evet, NLP olunca bu da mantıklı gibiNLP - Neuro Linguistic Programming (Sinir Dili Programlaması) yaparsam robot da programlarım demiş olacak. Program programdır ha beyin ha makine ne fark eder.
Brain and Learning vs. Machine Learning
Görseli düzenlemede geç kaldınız hocam. Psikolog'un kim olduğunu merak edip buldum valla. Ne gelirse başımıza meraktan zaten...Gerçek hayattan, bir psikolog tabelasından...
Ekli dosyayı görüntüle 69870
İlerde bu söz çok tutar."Meğer ne çok kod biriktirmisin su kısacık hayatinda"
Kursu veren psikoloğu arayıp robotik kodlama kursu almak istiyoruz neler öğreteceksiniz diye soralım hep birlikte![]()
Hımm.. Durum anlaşıldı. Teşekkürler airturker hocam...böyle yerler meb onaylı merkezler. çocuk ergen psikolojisi, sınav kaygısı diye lanse ediliyor ama öğrenci sadece bunun için oraya gitmemiş oluyor, yanında kodlama robotik kodlama, mental bişeyler vs veriliyor. Hatta öğrencilere sertifika bile veriyorlar. Çünkü meb onaylı kurs merkezi gibi bişeyler...
nerden biliyorum bizzat gördüm. hatta iş görüşmesi bile yaptım... 3 yıl önceydi
not: tabiki psikolog bu işi yapmıyor. meb onaylı kurs merkezi olma mekansal özelliğini kullanıyor. şöyle de bir durum var, zihinsel gelişim kanalından girip robotik vs diye devam edince velilerin ilgisini çekiyor. kodlamaya bir de o açıdan yaklaşımda bulunuyorlar... sonuçta nedir???? herşekilde öğrenci ve veliyi yakalayabilmek...
hocam robotların psikoloji yok mu... onlarla dertleşerek onları bir nevi formatlama işlemine robotik kodlama denirOlamaz, fotoğrafı bizzat ben çekip adı gizledim.