birkaç öğrenciden talep geldi robotik kodlama kursu istiyorlar, halkeğitime baktım kurs açma şekli diye bir menü var ve maddeler ortaokul öğrencisine uymuyor, halkeğitim dışında okulda egzersiz açabiliyormuyuz?
Çocuk kulübü kurarak açabilirsinizbirkaç öğrenciden talep geldi robotik kodlama kursu istiyorlar, halkeğitime baktım kurs açma şekli diye bir menü var ve maddeler ortaokul öğrencisine uymuyor, halkeğitim dışında okulda egzersiz açabiliyormuyuz?
bu şekilde açarsak ek ders alabiliyor muyuz? birde hafta sonu düşünüyorum sıkıntı olur mu? bu bizim bildiğimiz spor kulübü, yeşilay kulübü gibi bişey mi dediğiniz?Çocuk kulübü kurarak açabilirsiniz
Ben geçen sene baktım halk eğitimden açılabiliyordu hocam.birkaç öğrenciden talep geldi robotik kodlama kursu istiyorlar, halkeğitime baktım kurs açma şekli diye bir menü var ve maddeler ortaokul öğrencisine uymuyor, halkeğitim dışında okulda egzersiz açabiliyormuyuz?
kurs açma şekli ni ne seçtiniz?Ben geçen sene baktım halk eğitimden açılabiliyordu hocam.
Hocam ben açmadım. Açmaya niyetlenmiştim. Modülleri inceledim ortaokul öğrencisi için uygun olanlar vardı.kurs açma şekli ni ne seçtiniz?
ha kodlama değilde başka bir kurs açıp kodlama anlatacağız, tamam bi bakayım teşekkürler, birde hangi modül olduğunu hatırlasanız çok iyi olurdu.Hocam ben açmadım. Açmaya niyetlenmiştim. Modülleri inceledim ortaokul öğrencisi için uygun olanlar vardı.
hocam bu kursları seçince kurs açma şekli diye bir menü açılıyor oradaki hiçbir seçenek ortaokul öğrencilerine kurs açmaya uymuyor, neyse dediğiniz gibi hem e bir sorayım.Bu kursları açabilirsiniz hocam. 12 öğrenci olmalı en az. Öğrencileri bulunca okulunuza dilekçe verin. Halk eğitim merkezine bağlı şu kursu açmak istiyorum diye. Ayrıntıları ilçenizdeki hem den öğrenebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 81136
Halk Eğitim üzerinden "Blok Tabanlı Robotik Ve Kodlama" kursu açabilirsiniz hocam.birkaç öğrenciden talep geldi robotik kodlama kursu istiyorlar, halkeğitime baktım kurs açma şekli diye bir menü var ve maddeler ortaokul öğrencisine uymuyor, halkeğitim dışında okulda egzersiz açabiliyormuyuz?
Nerden seçtiniz hocam bu kursları. E yaygın üzerinden mi.hocam bu kursları seçince kurs açma şekli diye bir menü açılıyor oradaki hiçbir seçenek ortaokul öğrencilerine kurs açmaya uymuyor, neyse dediğiniz gibi hem e bir sorayım.
Eyvallah hocam, teşekkürler.Hocam öğrenci velileri e-devlet şifresi kullanarak eyaygina giriş yapacaklar. Kurs açılması talebi bölümünden il ilçe seçtikten sonra kurs ismi seçip başvuru yapacaklar. Sayı 12 ye ulaşınca Halk eğitim merkezi kursu sistemden kayıt için başvuruya açacak. Sonra veliler tekrar sisteme giriş yapıp o kursu seçip ÇOCUĞUM İÇİN seçeneğine tıklayarak kayıt başvurusu yapacaklar. Halk eğitime uğrayıp detayları öğrenebilirsiniz. Ben geçmişte Metin Tabanlı Robotik Kodlama Kursu ile Blok Tabanlı Robotik Kodlama Kurslarını bu şekilde açabildim.