Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,793 4 Ocak 2019 #2 Nerede bu eğitim @byr hocam? Lab. da güzelmiş. Okul mu burası?
B byr Site Gezgini Mesajlar 70 4 Ocak 2019 #3 Hocam özel bir okulda öğretmen arkadaşlara vermiştim eğitimi, derslerinde kullanırlar farklı etkinlikler çıkar ümidiyle
Hocam özel bir okulda öğretmen arkadaşlara vermiştim eğitimi, derslerinde kullanırlar farklı etkinlikler çıkar ümidiyle
Y yagmurumsu82 Aktif Üye Mesajlar 122 4 Ocak 2019 #4 Set olarak lego mu kullanılıyor. Detaylı bilgi verir misiniz. Emeğinize sağlık
B byr Site Gezgini Mesajlar 70 4 Ocak 2019 #5 Evet hocam legoları kullandım Lego basit makineler Lego wedo 2.0 Lego ev3 setlerini kullandık.
A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,023 5 Ocak 2019 #6 Kusura bakmayin ama hocalar bir araya gelmiş oyuncak oynamışlar. Bari robotik kodlama demeyin.
C collision Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 355 5 Ocak 2019 #7 @byr hocam lego videolarını arttırman dileğiyle. eline sağlık. Arkadaşlar lego nun eğitim seti ürünleri oyuncaktan öte. bildiğim kadarıyla Boğaziçi üniversitesin de robotik dersleri ev3 üzerinden işleniyor
@byr hocam lego videolarını arttırman dileğiyle. eline sağlık. Arkadaşlar lego nun eğitim seti ürünleri oyuncaktan öte. bildiğim kadarıyla Boğaziçi üniversitesin de robotik dersleri ev3 üzerinden işleniyor
B byr Site Gezgini Mesajlar 70 5 Ocak 2019 #8 @collision hocam lego ev3 ve lego basit makineler setlerinin eğitim videoları var.